mateusz98 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 witam wszystkich. Przymierzam sie w swojej audi a4 b5 do wymiany rozrządu ile kosztują czesci a ile robocizna (plus minus) ? Chodzi mi oczywiscie o cały komplet. Z góry dzięki za odpowiedzi
bigblackman Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 ja płaciłem w poznaniu z pompa wody firma ina kolo 600 robota ja placilem nie cale 250 ale no nie wiem jak tam reszta Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
soulmaster3m Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Wymiana od 0 samemu, 300-350 tanio i niekoniecznie źle, 600 górna granica normy. Części to wpisz na alledrogo, wysortuj wg cen i zobaczysz.
MarekMiskiewicz Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 250 zł wymiana kompletny rozrząd i 390 rozrząd jak coś polecam siebie do wymiany
opti Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Zestaw rozrządu możesz zamówić np. u któregoś ze sprawdzonych sprzedawców z naszego forum http://a4-klub.pl/index.php?/forum/155-fora-sponsorowane-sprzedaz/ dokładnie dobiorą części, ceny dobre = będzie pan zadowolony...
Rekomendowane odpowiedzi