wustyle Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 maszyna do cofania czasu wiadro swietego spokoju kilo amnezji alzheimer permanentny w proszku karabin, 3 granaty, przycisk uruchamajacy glowice nuklearne no niewiele bym chcial
freon Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 cos, co by mnie wkoncu zdziwilo oraz mozliwosc dobrego startu w zupelnie innym, logicznym kraju numery na kumulacje powyzej 10 baniek (ostatnie zyczenie kasuje w/w dwa)
ognik84 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ewe Longorie zapakowaną w pudełku czy w jakimś worku ? bardzo oryginalny ten prezent
johnybravo Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 r8 spokojnie starczy oraz kąplet zimówek do niego , dobra żartuje zderzaki RS-owskie stykna . z góry dziękuje
pre_pl Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 żeby się igły na podłogę z choinki nie sypały...
T-żółw Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ja sam sobie zrobiłem prezent pod choinke - 4 nowe amorki, które przyjadą do mnie w wgilie :> Chiałbym jeszcze felgi 18" od RS6 Sławuś a myślałem, że może jakąś kołyskę lub spacerówkę :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 21:33_________________________________________________ żeby się igły na podłogę z choinki nie sypały... Przemas sztuczna sobie strzel i po kłopocie a ja zdrówka...reszte można kupić Dacia Sandero
Tobi_one Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 ja bym chcial zeby moi bliscy byli zdrowi bo bez tego wszystkie inne przyjemnosci ziemskie nie maja raczej sensu... przepraszam ze tak pesymistycznie ale bratu mojej dziewczyny troche sie zdrowie popsulo i to teraz wlasnie przed swietami
slaweq Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ja sam sobie zrobiłem prezent pod choinke - 4 nowe amorki, które przyjadą do mnie w wgilie :> Chiałbym jeszcze felgi 18" od RS6 Sławuś a myślałem, że może jakąś kołyskę lub spacerówkę :gwizdanie: Z takiego prezentu tez bym sie bardzo ucieszył pewnie nie tylko ja
angela Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Z takiego prezentu tez bym sie bardzo ucieszył pewnie nie tylko ja noo nie tylko Ty wozek z logo klubu pod choinke
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Z takiego prezentu tez bym sie bardzo ucieszył pewnie nie tylko ja noo nie tylko Ty wozek z logo klubu pod choinke ...no to dajcie znac jak cos,zamowimy projekt u Malika Koniecznie z ...ja pomyslalem sobie ,ze wszystkie sa na tyl naped,ja w swojej kolekcji posiadam 2 trzykolowce -wiec quattro w takiej wersji-chyba nie przejdzie...
slaweq Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Koniecznie z Są i takie http://www.allegro.pl/item503936832_3_w_1_quattro_sport_nosidlo_logico_s_baza_folia.html
arczi900819 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wózki full wypas. I jaki poziom bezpieczeństwa: zagłówek,osłonki na pasy,5 punktowe pasy bezpieczeństwa,osłona na nogi. Jeszcze powinni zamontować klatkę bezpieczeństwa A tak na serio to niezły patent
Rekomendowane odpowiedzi