Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

300000km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

19cb7c9df5090c3895d6798f277920e4.jpg

To dużo jak na auto z 2001 roku,1,9tdi awx??w moich rękach od trzech lat kupiony z przebiegiem 241000km.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Byś się zdziwił jak byś zobaczył prawdziwy przebieg :o

Opublikowano

Uważam, że wcale aż tak nie dużo.

Opublikowano
  • Autor

Daro myslisz o kierownicy??kiedys byla lepsza

Opublikowano

Tak na prawdę pewnie ma 600 :)

Opublikowano
  • Autor

Tak na prawdę pewnie ma 600 :)

Oby dożyła miliona
Opublikowano

U brata w Audi (B6 2002 1.9TDI) jest juz 383 000 km

Dalej śmiga :)

Opublikowano

po kierownicy wniskuje cos przed 400 tys km,

Opublikowano

Większość naszych tdi ma pomad 500000 i jak w dobrych rękach będą to dopiero połowa ich życia.

Opublikowano

Kierownica tak wyglada bo niemiec inwestowal w samochod, a nie krem do rak :grin:

Edytowane przez mlodziak22

Opublikowano

Mój AHU niby ma 419 tyś km i ma się bardzo dobrze..lecz jaki jest jego ori przebieg wie tylko silnik.

Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hmmmm. wróżka ???

To dużo jak na auto z 2001 roku,1,9tdi awx?

Wszystko zależy od wcześniejszego użytkowania i szczęścia.

Się dobrze trafi to może i drugie tyle pociągnie czego twojej i mojej życzę.

Opublikowano

Takich specy to człowieku nie znajdziesz nigdzie indziej, nawet będą wiedzieć, że mało powietrza masz w lewym kole po tym zdjęciu. Żenada :)

Opublikowano
  • Autor

Norbi TDI tak tylko zapytalem bo akurat dzisiaj mi te 300 wpadlo

A tak na marginesie to na popularnych serwisach aucyjnych dużo b6 nie przekracza 200tys i to z De.taka ciekawostka.

Opublikowano

A tak na marginesie to na popularnych serwisach aucyjnych dużo b6 nie przekracza 200tys i to z De.taka ciekawostka.

To teraz pojechałeś po całości :facepalm:

Pobudka kolego.

Jaki niemiec sprzedaje auto z takim przebiegiem.

Chyba że po spotkaniu z czołgiem.

Opublikowano

Niemcy w 2 lata potrafią nakręcić ponad 100000

Opublikowano

Jak ja mojemu mechanikowi powiedziałem że pykło mi 300tyś, to się zapytał który już raz :) - tyle w temacie

Audiki, Passaty, TDI-ki po 3-4latach w niemczech muszą mieć 200tyś km, są wyjątki, ale to wyjątki...

Dwa ostatnie tematy które przechodziły mi przez ręcę...

- 2 letni Passat TDI Niemiec -180tyś km, Audi A4 z 2009r. ostatni wpis serwisowy 2013 rok - 230tyś przebiegu (średnio miała walone 70 na rok)

Ja powiem jeszcze tyle... że ojciec w służbowym Oplu Corsie 1.2 z salonu nawalił przez rok 70tyś... więc 70tyś rocznie dla takiej Audi TDI z salonu to żadne przebiegi...

Edytowane przez cabanmat

Opublikowano

Ludzie spokojnie , przestańcie bo już nie mogę tego czytać ze diesle w Niemczech kupuje się tylko na trasy itd ze auto po 2,3 lub 4 latach musi mieć nastukane 200 tyś bo to diesel.

Zgadzam się że są takie auta np ostatnio oglądałem 2 letnie b8 z przebiegiem 200+ tyś. Wyglądało prawie jak nowe. Idealna opcja dla polskiego handlarza i cofnięcie licznika o 100 tyś. No ale są też Ludzie normalni którzy nie używają tych samochodów w celach zarobkowych lecz do jazdy na co dzień do sklepu i po bułki do piekarni. Z tego co zauważyłem to idąc przez miasto słyszę w większości dźwięk diesli w przejeżdżających samochodach :)

Wyslane z mojego LG G4 przy uzyciu Tapatalka

Opublikowano

Na to wszystko wpływa tyle zmiennych ze nie da się zgeneralizować tego problemu.
Ja w swojej poprzedniej B6 miałem 290 tyś jak sprzedawałem, 1.9tdi BKE 115km, gość kupił i tłucze ją już 1,5 roku bez wkładu i ma coś około 330 tyś. Auto wyglądało w 90% jak nowe w środku, jak ktoś chce to niech ogarnie mój temat, gdzieś jeszcze musi być na forum. Jak kupiłem to miała ok. 264 (nie pamietam dokładnie), a latała po kraju już jakiś czas. Wiem, że siedział jeszcze fabryczny zawias i dwumas. Jak mi sie spierniczyły podnośniki szyb (w przeciagu 2 miechów lewy i prawy) to pierwszy raz zaglądałem pod tapicerke. W obecnym samochozie dziś pykło mi 301 tyś, jest to bmw e60 525d. Dwumas zmieniłem przy 280, ale jeszcze nie wymagał natychmiastowej wymiany (akurat leciałem na trase 2k km w jedną stronę i nie chciałem ryzykować). 300 tyś prawdziwego przebiegu to nic na auto, musicie w końcu do tego dojrzeć, po uczciwie ciężko potem sprzedać takie auto :P

Opublikowano

Tesciu w mojej byles b6 ma juz 310k i lata dalej sprzedalem mu przy przebiegu 295k, ori dwumas siedzi dalej ;) kupilem ja w 2010 przy przebiegu 179k z pelna historia aso do konca rok prod 2003