XsiX Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 Hello, koniec końców sprzęgło zostało zmienione na jednomasa. Wystrugałem też TIP'a i założony bov Forg. Założyłem wtryski z BEX'a 320cc bo takie akurat miałem i zawsze trochę to wydajniejsze od tych z BFB, jednak za dużo też nie pozawalają zaszaleć. No i powolutku coś tam robię w sofcie, póki co do ok 4500obrt +- 1bar później spadające do 0,7b. AFR 12-12,2. Jeszcze zapłonu muszę zobaczyć czy da radę coś dołożyć. W końcu zaczyna być czuć, że jest turbo, do celu wiadomo brak jeszcze najważniejszego ale powolutku do celu.
wampir Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 ładnie, ale do tych 300KM to tak ze 100KM póki co brakuje
XsiX Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Wszystko po kolei, najpierw trzeba zrobić dobrą podstawę pod najważniejszą zmianę. Nie taki cel tematu, żeby pokazać wykres na 300km bo to nic nadzwyczajnego tylko żeby czegoś ewentualnie się dowiedzieć. Edytowane 17 Marca 2017 przez XsiX
wampir Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Da sie wyczuc, że budujesz powoli napiecie w drodze do finału, ale szkoda czasu na takie małe turbiny
Rekomendowane odpowiedzi