Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Gdzie chip w dolnośląskim ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, panowie mozecie doradzic gdzie zrobic wirusa w dolnoslaskim a moze jechac gdzies dalej :mysli: chcialbym zeby to bylo zrobione profesjonalnie, mozecie jeszcze mi podpowiedziec jakie czesci, elementy silnika szybciej sie zuzywaja po takim zabiegu ogolnie jakie sa minusy po zmianie programu :mysli:

pozdrawiam i zycze wszystkim Wesolych Swiat...

Opublikowano

Np. Dynosoft we Wrocławiu.

Co sie zuzywa? To zalezy od eksploatacji*, jak bedzie rozsadna, to nie odczujesz "degradacji" zadnych elementow/podzespolow.

* ...o ile program bedzie zrobiony poprawnie i solidnie.

Opublikowano
  • Autor

czy ta firma Dynosoft z Wroclawia jest godna polecenia ? robil ktos juz tam program :mysli:

Opublikowano

czy ta firma Dynosoft z Wroclawia jest godna polecenia ? robil ktos juz tam program :mysli:

Jak chcesz to wejdz na inne fora jak np. www.leonclub.pl, forum passata, www.seatracing.pl, streeetracing.pl i tam zapytaj o nasza firme. Na tym forum też kilka osób skorzystało z naszych usług. Pozdrawiam

Opublikowano

widze ze jestes z glogowa jak rowniez Tomigsi zagadaj do niego, on robil w Dynosofcie ma 170km i jest zadowolony!, zreszta tez Ci ich polecam!!!

Opublikowano

Dynosoft.

A co do pytań o zużywanie części itp to "no comment" hehe

Opublikowano

Jedz do aligatora.

Opublikowano

Też jestem z Głogowa ale chyba przy okazji wybiorę się do Rogala :mysli:, sam już nie wiem może faktycznie dynosoft :think2:

Opublikowano

Też jestem z Głogowa ale chyba przy okazji wybiorę się do Rogala :mysli:, sam już nie wiem może faktycznie dynosoft :think2:

tu nie ma co się zastanawiać , w tym rejonie polski to tylko Dynosoft , ciekaw jestem co będzie jak wymodzisz coś nowego w aucie i będziesz chciał zrobić korektę to zaś trza gonić autem przez całą Polskę :gwizdanie:

Opublikowano

tu nie ma co się zastanawiać , w tym rejonie polski to tylko Dynosoft , ciekaw jestem co będzie jak wymodzisz coś nowego w aucie i będziesz chciał zrobić korektę to zaś trza gonić autem przez całą Polskę :gwizdanie:

więcej modyfikacji pod kątem mocy nie planuje, a u Rogala to przy okazji jakbym był w Wawie, zresztą zobaczy się co wyjdzie

Opublikowano

Wiec moim zdaniem lepiej poczekac i pojechac do rogala.

Opublikowano

Wiec moim zdaniem lepiej poczekac i pojechac do rogala.

takiej podpowiedzi potrzebowałem, bo już mi się wydawało że coś sobie wymyślam - definitywnie Rogalotti :decayed:

Opublikowano

Jak raz do niego pojedziesz to innych tunerow bedziesz omijal z daleka :decayed:

Opublikowano

Jedz do aligatora.

Kolego , Aligator jest firmą Dynosoft tylko że oddział Katowice i wykonuje te same usługi co Wrocław. Wybór oczywiście należy zawsze do klienta gdzie wykona program, czy u Witka(MR Motors), czy w Compsport, Masterstuning, Dynosoft etc. Sorki za Ot i życzę wszystkim Wesołych Świąt.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

zdecydowalem sie na zrobienie programu u Rogalottiego, jutro wizyta w MR Motors... :evil:

pozdrawiam

Opublikowano

zdecydowalem sie na zrobienie programu u Rogalottiego, jutro wizyta w MR Motors... :evil:

pozdrawiam

Ciekaw jestem wyniku , bo masz ten sam silnik co ja. Pochwal sie ,jak bedzie juz po.pozdr.

Opublikowano

O kurde chce Ci się jechać aż tak daleko...?

Opublikowano

Juz chyba kolegi nie przekonasz, tez bylem u Rogala ze swoim autkiem, oczywiscie fachura :good: tyle ze siedzialem akurat sluzbowo przez tydzien w stolycy, fakt faktem ze specjalnie sie ustawilem akurat na ten okres z Rogalem, ale mysle ze jak bede robil cos jeszcze, np. FMIC to podjade juz do Dynosoftu, jakosc uslug chyba taka sama...

Opublikowano
  • Autor

O kurde chce Ci się jechać aż tak daleko...?

400 kilometrow to nie jest az tak zle, 6 godz. i na miejscu :gwizdanie:

Opublikowano

(400 kilometrow to nie jest az tak zle, 6 godz. i na miejscu gwizdanie)

hehehe ja jestem spod Szczecina i będę cisnął do Witka :>

storm37 daj znac jak już będziesz po zabiegu i wrzuć wykres :hi: