Maciek Śpiewak Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Witam mam do wymiany poduszkę pod silnikiem w 3.0 tdi . Poszperałem troche na necie i ciężko ją dostac a pełno jest od 1.9 lub 2.0 tdi wyglądaja identycznie ale czy bedą pasować . Proszę o pomoc lub ewentualnie moze ktos ma do sprzedaży z czujnikiem od strony pasażera . Dziekuje
tomastbg Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Też miałem ją do wymiany. Chciałem kupić nową. Koszt ponad 700 zł za sztukę. Kupiłem uzywke i lata 2 rok. Najprawdopodobniej nie podejda sprawdź czy numery części się zgadzają.
Maciek Śpiewak Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 Też miałem ją do wymiany. Chciałem kupić nową. Koszt ponad 700 zł za sztukę. Kupiłem uzywke i lata 2 rok. Najprawdopodobniej nie podejda sprawdź czy numery części się zgadzają. oki dzikie bardzo Też miałem ją do wymiany. Chciałem kupić nową. Koszt ponad 700 zł za sztukę. Kupiłem uzywke i lata 2 rok. Najprawdopodobniej nie podejda sprawdź czy numery części się zgadzają. poszukam tez używki .Pozdrawiam
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam mam do wymiany poduszkę pod silnikiem w 3.0 tdi . Poszperałem troche na necie i ciężko ją dostac a pełno jest od 1.9 lub 2.0 tdi wyglądaja identycznie ale czy bedą pasować . Proszę o pomoc lub ewentualnie moze ktos ma do sprzedaży z czujnikiem od strony pasażera . Dziekuje Przerabiałem ten temat miesiąc temu, nowa w ASO 780 zł, zamiennik jest ale taki że lepiej go nie zakładać, kupiłem nową bo nie było żadnej używki, mechanik sprawdzał czy przypadkiem z nowszych 3.0 tdi nie pasują ale niestety nic z tego.
Maciek Śpiewak Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam mam do wymiany poduszkę pod silnikiem w 3.0 tdi . Poszperałem troche na necie i ciężko ją dostac a pełno jest od 1.9 lub 2.0 tdi wyglądaja identycznie ale czy bedą pasować . Proszę o pomoc lub ewentualnie moze ktos ma do sprzedaży z czujnikiem od strony pasażera . Dziekuje Przerabiałem ten temat miesiąc temu, nowa w ASO 780 zł, zamiennik jest ale taki że lepiej go nie zakładać, kupiłem nową bo nie było żadnej używki, mechanik sprawdzał czy przypadkiem z nowszych 3.0 tdi nie pasują ale niestety nic z tego. oki dzieki . Jeszcze mam pytanie czy od a6 3.0 tdi bedzie pasowac w sumie to ten sam silnik
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam mam do wymiany poduszkę pod silnikiem w 3.0 tdi . Poszperałem troche na necie i ciężko ją dostac a pełno jest od 1.9 lub 2.0 tdi wyglądaja identycznie ale czy bedą pasować . Proszę o pomoc lub ewentualnie moze ktos ma do sprzedaży z czujnikiem od strony pasażera . Dziekuje Przerabiałem ten temat miesiąc temu, nowa w ASO 780 zł, zamiennik jest ale taki że lepiej go nie zakładać, kupiłem nową bo nie było żadnej używki, mechanik sprawdzał czy przypadkiem z nowszych 3.0 tdi nie pasują ale niestety nic z tego. oki dzieki . Jeszcze mam pytanie czy od a6 3.0 tdi bedzie pasowac w sumie to ten sam silnik Moj mechanik porownywał poduszki z kazdego innego 3.0 tdi i podobno są inne, ja nie widziałem tego na wlasne oczy więc nie będę się przy tym upierałWysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Maciek Śpiewak Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Też miałem ją do wymiany. Chciałem kupić nową. Koszt ponad 700 zł za sztukę. Kupiłem uzywke i lata 2 rok. Najprawdopodobniej nie podejda sprawdź czy numery części się zgadzają. a od a6 bedzie pasowac bo do a4 nic nie ma
tomastbg Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Od 3.0 tdi lub 2.7tdi powinny pasować, ten sam silnik także powinno działać.
marcin4x4 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 sprzedawcy twierdzą że od A6 nie pasuje, nowa ASO 650, jak ktoś ma dojście kupi taniej. ponoć pasuje od 3.2 ale bardziej przenosi drgania.
Maciek Śpiewak Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Opublikowano 8 Listopada 2016 A może zna ktos numer katalogowy owej poduszki jaki powinien byc . Mechanik mo powiedzial ze ponoc ma byc taki 8E0199382H
marcin4x4 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) masz 3 wersje poduszek aż taki problem iść do byle jakiego sklepu ? po za tym lokalnie czasem masz taniej niż w sieci. Edytowane 9 Listopada 2016 przez marcin4x4
Maciek Śpiewak Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Opublikowano 14 Listopada 2016 ok poduszka załatwiona dzieki bardzo za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi