Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No przynajmniej wymycie fury :gwizdanie:

Choć bardziej czekam na zielone świątki :palacz:

Opublikowano

bardziej czekam na zielone świątki :palacz:

będę w NL przywieść Ci coś? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

....jak chcesz coś przywieść lukaserze to tylko czekoladki belgijskie....bo takie rzeczy :pali: ...są tylko dla dorosłych chłopców .... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Czekoladki to akurat dla Kasi były :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 23:31_________________________________________________http://wiadomosci.onet.pl/wideo/pierwsze-oficjalne-dni-cipki,6648303,1,klip.html#m=6648303,c=1

[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 23:41_________________________________________________

White widow poprosze :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

ok :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 07:52_________________________________________________nowy zakup :wink4:

1_1.jpg

1_2.jpg

1_3.jpg

1_4.jpg

1_5.jpg

image.jpg

Opublikowano
  • Autor

No to widze,że opłacało sie jechać do BE. Poznałeś czarnego kolege Wypsia :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano
:no: :no: :no: opowiadał o Jarosławcu, ale generalnie to mało czasu tak jakoś było :wink4: poza tym wypsiu był zmęczony po nocnych zabawach w ubikacji gdzie został przyłapany przez żonę na gorącym uczynku :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

Szamek gratki kolorku .... :good:

Lukasera nie zapraszaj nigdy Szamka do siebie zeżarł w nocy 3 kg kabanosów,oczywiście które przywiózł niby dla mnie.... :cool1:

a reszta jego kompanów wychlała wszystkie Kasztelany ... ;(

...zostawili mi tylko kaszę gryczana w chacie ... :angry::facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Tak to jest jak wpuścisz chamstwo na salony :naughty:

ooo nie zauważyłem, koloruu!! lece zobaczyć cycki :gwizdanie:[br][br]Dopisany: 05 Maj 2011, 20:58_________________________________________________NIE MA CYCKÓW !!!!

Opublikowano

no Szamek nieźle nieźle dawno mnie nie było i widzę że niezłe zmiany :cool1: Piękna bestia :good: Tak z ciekawości jaka cena u nich takiej laleczki? :)

Opublikowano

Szamek gratki kolorku .... :good:

Lukasera nie zapraszaj nigdy Szamka do siebie zeżarł w nocy 3 kg kabanosów,oczywiście które przywiózł niby dla mnie.... :cool1:

a reszta jego kompanów wychlała wszystkie Kasztelany ... ;(

...zostawili mi tylko kaszę gryczana w chacie ... :angry::facepalm:

wolałem zjeść kabanosy niż tak jak Ty w nocy bawić się w kibelku :naughty: :naughty: :naughty:

przestań się już mazać, kasztelankami zapakujesz bagażnik cały jak będziesz w PL :kox: a narazie żyj na kaszy :decayed:

Tak to jest jak wpuścisz chamstwo na salony :naughty:

ooo nie zauważyłem, koloruu!! lece zobaczyć cycki :gwizdanie:[br][br]Dopisany: 05 Maj 2011, 20:58_________________________________________________NIE MA CYCKÓW !!!!

co Ty taki napalony na te cycki? :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

bo newbe klubowicza to rzecz święta i nieodwołalna... zobaczysz jak Cie miesiąc będą męczyli :kox:

Opublikowano

bo newbe klubowicza to rzecz święta i nieodwołalna... zobaczysz jak Cie miesiąc będą męczyli :kox:

będę pamiętał :naughty: :naughty: :naughty:

[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 10:42_________________________________________________no to nie uwierzycie ile mi powiedzieli za OC/AC/NW na rok za B7 :gwizdanie:

całość 6,5tys. :shocked: może znacie jakiś tańszy wariant? :naughty:

Opublikowano

będę pamiętał :naughty: :naughty: :naughty:

[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 10:42_________________________________________________no to nie uwierzycie ile mi powiedzieli za OC/AC/NW na rok za B7 :gwizdanie:

całość 6,5tys. :shocked: może znacie jakiś tańszy wariant? :naughty:

Płać i płacz :) Audi jest w cenie, zliczając co ma na wyposażeniu wyjdzie tego :) Najlepsze warunki miała do niedawna Compensa z pakietem PKP, niestety już go nie ma w ofercie. Zajrzyj na wątek o ubezpieczeniach.

Opublikowano

... chciałeś się pokazać w Krośniewicach to teraz do roboty i płać... :decayed:

Ps...a było brać Daewoo Nubira tak jak zamierzałeś .... :cool1:

Opublikowano

Magdalenah, wypsiu wiedziałem, że to będzie kosztować, ale liczyłem po prostu na trochę niższą sumę :wink4:

Opublikowano

Magdalenah, wypsiu wiedziałem, że to będzie kosztować, ale liczyłem po prostu na trochę niższą sumę :wink4:

...cofnij szafę na 100kk to jeszcze więcej zapłacisz ... :decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

zamów rozmowe z liberty direct. mają dobre ceny a opinia... jak wszedzie. Póki nie ma zdarzenia wszystko jest cacy :P[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 13:00_________________________________________________I JAK Z TYM UBEZPIECZENIEM? WYBRAŁEŚ COŚ?

Opublikowano

JAK Z TYM UBEZPIECZENIEM? WYBRAŁEŚ COŚ?

nie, jeszcze nie :gwizdanie: