makaveli1985 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam ostatnio w moim audi zaświeciła kontrolka cisnienia oleju ,KOD BŁEDU 5582 , cisnienie za małe , miał ktos podobny problem ??
kaczorvw Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 TFSI czy T ? Zresztą tak czy inaczej miska do zdjęcia i podziwiamy co się nawyrabiało z pompą lub ile syfu po niemieckim longlajfie zakleiło smok.
makaveli1985 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 TFSI czy T ? Zresztą tak czy inaczej miska do zdjęcia i podziwiamy co się nawyrabiało z pompą lub ile syfu po niemieckim longlajfie zakleiło smok. T
makaveli1985 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 TFSI sorry pompa ok i smog tez ok aktualnie jest po wymianie filtrów i oleju problem mam dalej
jarek920 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Ciśnienie sprawdzić (zmierzyc)żeby silnika nie zaznać.
makaveli1985 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Ciśnienie sprawdzić (zmierzyc)żeby silnika nie zaznać. cisnienie 0,5 bar
kaczorvw Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 TFSI sorry pompa ok i smog tez ok aktualnie jest po wymianie filtrów i oleju problem mam dalej Skąd wiadomo że ok ? Wyjmowałeś ? 0,5 bara to trup
makaveli1985 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 TFSI sorry pompa ok i smog tez ok aktualnie jest po wymianie filtrów i oleju problem mam dalej Skąd wiadomo że ok ? Wyjmowałeś ? 0,5 bara to trup powiem tak auto nie moje kumpla wiec poruszam jego sprawe , w warsztacie sprawdzali i mówili mu ze ok pompa i smog , zmienili oleje i filtry i rozkładaja rece :> to 0,5 bar to mówili ze lipa .
kaczorvw Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Smog to mają w Krakowie. I tak będę drążył - jak i co sprawdzali - jeśli "smog" to gónwo sprawdzali.
Karol Guzicki Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 pompa o zmiennym wydatku? jaki kod silnika?
WYSKUN Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Smog to mają w Krakowie. I tak będę drążył - jak i co sprawdzali - jeśli "smog" to gónwo sprawdzali. Moze czyms takim sprawdzali SMOG:D http://businessinsider.com.pl/technologie/firmy/airly-krakowski-startup-chce-wyposazyc-mieszkancow-w-czujniki-smogu/z71gd80 Panie Karolu Guzicki musisz powiedziec mechanikowi zeby sprawdzili SMOKA, byle nie wawelskiego
Rekomendowane odpowiedzi