Flyer Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 Ja niestety nie bede mogl byc obecny z powodu urodzin mej Narzeczonej I rowniez w ten weekend 8-10.10 prawdopodobnie bedziemy swietowac rowniez moją obrone pracy mgr (o ile sie obronie), ktora jest jutro o 9tej w Lodzi ;( ;( ;( Prosze trzymajcie kciuki dasz rade... zwykle to tylko formalnosc po oddaniu pracy
dejf Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Ja niestety nie bede mogl byc obecny z powodu urodzin mej Narzeczonej I rowniez w ten weekend 8-10.10 prawdopodobnie bedziemy swietowac rowniez moją obrone pracy mgr (o ile sie obronie), ktora jest jutro o 9tej w Lodzi ;( ;( ;( Prosze trzymajcie kciuki dasz rade... zwykle to tylko formalnosc po oddaniu pracy Niby tak...Wszyscy tak mówią, ale coś mądrego na koniec trzeba powiedzieć, w moim przypadku wszystko po angielsku..a w komisji sami profesorzy
Luka3s Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ja tam sie nie wypowiadam hyhy i raczej nie będę miał z tym doświadczeń, ale powodzenia . 10.10.10 nie ma sprawy
Wandej Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Akurat będę w szkole więc na pewno dam radę się wyrwać na godzinke
Flyer Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 A gdzie Ty masz ta szkole?
Wandej Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 A gdzie Ty masz ta szkole? Na Sienkiewicz WSZiP im. Chodkowskiej oddział w Płońsku Elitarna uczelnia
Flyer Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Chopie Po co Ty to konczysz?
Wandej Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Chopie Po co Ty to konczysz? A długa historia Po za tym nie mam jakichś wielkich ambicji
Luka3s Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 rozumiem wielkich ambicji związanych z wykształceniem ? [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 22:48_________________________________________________10,10,10 niebawem co z tym robimy :>
Flyer Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 Mnie raczej znowu nie bedzie :gwizdanie:
Luka3s Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 flyer noo chce posłuchać tej twojej besti
Flyer Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 bede w Plonsku raczej za tydzien... chyba, ze cos sie zmieni w ostatniej chwili.
dejf Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 flyer noo chce posłuchać tej twojej besti Tylko posluchac ? p.s. Panowie - Misja 'Magister' wykonana :decayed:
Luka3s Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 flyer noo chce posłuchać tej twojej besti Tylko posluchac ? p.s. Panowie - Misja 'Magister' wykonana :decayed: to na nastepny spot bierzemy ze sobą kierowców !!! i pijemy za to !! co wy na to
Flyer Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 Mam umowiony termin na soft 20.10... po tym mozemy robic jazdy testowe
Luka3s Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 kurde... proponuje na dniach dogadać się, ustalić datę jakąś i dokonać tym czasem ide spać mi teraz pasuje każda niedziela czy nawet sobota października bez problemu, w listopadzie już odpada, sieka na maksa. Czekam na propozycje dobranoc
mushu Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 to jak widzimy się w niedzielę ja mogę być
dejf Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Mnie nie bedzie - urodziny Narzeczonej;] ale nastepnym razem jak zbierzemy rozsadna grupe to wpadne..
Flyer Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 mnie tez nie ma w Plonsku... moze bede za tydzien
Rekomendowane odpowiedzi