kris_91 Opublikowano 11 Lutego 2022 Opublikowano 11 Lutego 2022 8 godzin temu, marcinch001 napisał: Ja w a6 c7 mam 1BV i nie mam competition tylko s-line . Bo niema nic bardziej sportowego od 1bv
Norbas Opublikowano 28 Listopada 2022 Opublikowano 28 Listopada 2022 Jak się nie mylę to chyba wymieniałeś podświetlenie nóg na mocniejsze ori prawda ? Masz może ich nr ? ?
kamelus_ Opublikowano 28 Listopada 2022 Autor Opublikowano 28 Listopada 2022 7 godzin temu, Norbas napisał(a): Jak się nie mylę to chyba wymieniałeś podświetlenie nóg na mocniejsze ori prawda ? Masz może ich nr ? ? Zgadza się. Moim zdaniem najlepsza opcja to 8J0 947 409 B (przerobiłem chyba wszystkie dostępne numery) Najładniejsza barwa i najwięcej światła.
kamelus_ Opublikowano 16 Lutego Autor Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Są conajmniej dwie opcje. Ale to zależy od tego czy uda się sprzedać obecne. Edytowane 16 Lutego przez kamelus_
kamelus_ Opublikowano 16 Lutego Autor Opublikowano 16 Lutego Przy okazji parę fotek z ostatniego sezonu. Jak ktoś zainteresowany kołami to są na sprzedaż. Ogłoszenie w dziale sprzedam. 1
gagat3k Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca 49 minut temu, kamelus_ napisał(a): Mała zapowiedź... Kupiłeś od Mateusza? Bo felgi znajomo wyglądają 😁
kamelus_ Opublikowano 4 Marca Autor Opublikowano 4 Marca (edytowane) 11 minut temu, gagat3k napisał(a): Kupiłeś od Mateusza? Bo felgi znajomo wyglądają 😁 Nie. Ale mam z nim kontakt... Tak się wymienialiśmy pomysłami a on poprostu minimalnie szybciej wcielił w życie moją wizję 😄 Edytowane 4 Marca przez kamelus_
kamelus_ Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca (edytowane) Edytowane 15 Marca przez kamelus_ 2 2
kamelus_ Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca Godzinę temu, kris_91 napisał(a): Fajnie tylko te zaciski się gryzą teraz No to już wiadomo kwestia gustu bo jak dla mnie mega pasują choć miałem wątpliwości. Na żywo też jest inny odbiór. Ale koła robią niesamowitą robotę. Zdjęcie nie oddaje nawet w połowie rzeczywistego efektu. 1
kamelus_ Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca Jak by ktoś był chętny to moje dotychczasowe koła oddam za 7000 zł. Jest to cena ostateczna dla forum. Jak co to szczegóły są w dziale sprzedam felgi.
Rekomendowane odpowiedzi