maluh Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Więc tak jak w temacie płyn był spuszczony cały pompa odkręcana. Odpowietrzałem tradycyjnie (pompuj, trzymaj, puść), ale dalej mam błąd 01435. Wyczytałem że to tylko Vagiem. Próbowałem tak jak jest napisane ale nic nie słychać żeby coś zadziałało jak wchodzę w grupę 002. I chyba zostaje mi serwis, czy próbować jeszcze KTS-em?? Mój numer sterownika to 8E0 614 517
Dev Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 masz uszkodzoną sterownik ABS, normalka.... odpowietrzyć mozesz bez Vag-a, nie dajesz rady????
maluh Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2008 Jak może być uszkodzony jak przed ściągnięciem działał?? Ściągałem przed oddaniem do blacharza żeby miał swobodny dostęp. Chodzi o to że w Vagu jak wejdę w opcje 002 nic nie słychać żeby coś się działo. A inne rzeczy działają bez problemowo prędkość pokazuje, (G85) zrobiłem bez problemu.
grzanek85 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Kolego ale to ma byc 02 BS a nie zwykłe bloki
maluh Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2008 Tak wiem i tak robię instrukcja jest przecież na Vag-com.pl. I w pierwszym okienku mi wyskakuje error a reszty nie pamiętam. O tutaj kolega w poście http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t31286.0.html;highlight=odpowietrzanie+abs ma takie same wartości jeśli chodzi o blok 002.
szogun0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Wszystko chcielibyście tymi komputerami zrobić, pewnie zbieżność też. Urządzenie do ciśnieniowego odpowietrzania układów hamulcowych lub wysysarka do oleju i podciśnieniem odpowietrzać.
maluh Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Problem rozwiązany źle włożyłem wtyczkę do czujnika ciśnienia, połamałem styki i nie łączy. Teraz poszukuję nowego czujnika.
Rekomendowane odpowiedzi