TnX Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Cześć, chciałem się zapytać czy błotniki do przodu podejdą mi z poliftowej wersji? Bo mam zamiar wsadzać lampy poliftowe, a trochę korozja bierze jeden błotnik, więc pytanie czy nie lepiej już kupić przedliftowe błotniki, żeby nie ciąć ich przy założeniu nowych lamp. Pozdrawiam
xBladex Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Błotniki z liftą mają szerszą listwę na środku i inny kierunek
Trzesio Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 pasują, listwę możesz przełożyć może tylko mi się wydaje, ale ostatnie roczniki miały jakiś słabszy ocynk, więc nie polecam takiej podmiany
misiek95 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 masz racje, wydaje Ci sie. bzdura kompletna
TnX Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 Ale ja bym używanych błotniów nie brał, tylko nowe pod malowanie z inter carsu. Tak wiem, że mają inne kierunki, chciałem tylko wiedzieć czy mocowania są w tym samym miejscu co w przedlifcie
gachia77 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Moim zdaniem sto razy lepsze zdrowe oryginalne uzywki niz nowe zamienniki z inercarsu... Przemysl to.
Rekomendowane odpowiedzi