neuropathic Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam serdecznie z racji tego iż lewy wyświetlacz od klimatronika (posiadam podwójny) nie wyświetla wszystkich znaków w tym i piktogramu gwiazdki który oznajmia o włączonej lub wyłączonej klimie. Chciałem zapytać czy jest jakiś wygodniejszy sposób niż odpinanie sprężarki. Dotychczas radziłem sobie poprzez wciśnięcie auto i wciśnięciu gwiazdki, jednak w okresie zimowym nie używam klimatyzacji, tak wiem szybciej odparują mi szyby ale nie chce używać klimy
robitl Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Klima nie załącza się poniżej 5 stopni albo 15 nie pamiętam dokładnie
karaluch8 Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Poniżej 5. Po za tym, dużo osób robi błąd w używaniu klimatronika. Daje auto, i wyłącza śnieżynkę. I szyby mi parują. To że śnieżynka jest, nie znaczy że sprężarka chodzi. Polecam dać auto i jeździć, ciesząc się nie parującymi szybami..
neuropathic Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 Rozpoczeły się rady ale nie ma odpowiedzi.
Tobike Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Pozostaje Ci tylko odłączyć sprzęgło klimy.
romanzlasu Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 odłącz czujnik ciśnienia na chłodnicy jest
karaluch8 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 odłącz czujnik ciśnienia na chłodnicy jest Ta i lampe wyciągać. Otwórz mache, zbiorniczek od wspomagania, jest plastik. Pod nim wtyczki. Odepnij zieloną i po robocie.
neuropathic Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 I bardzo dziękuje Panowie za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi