MrLukasz Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Witam, przedstawiam mój pierwszy samochód, Audi A4 B7, 2.0 TDI Avant z 2006 roku. Auto kupione w październiku ubiegłego roku od klubowicza, który dołożył masę fajnych rzeczy, m. in. zewnętrzny s-line, wydech z 2.7tdi, rns-e. Samochód jest po swapie pompy oleju, oprócz wymian eksploatacyjnych nie sprawia problemów Wyposażenie: elektryczne szyby kolor LZ7L s-line zewnętrzny sportowe, podgrzewane fotele, skóra+alkantara bixenon czujnik deszczu tempomat kolorowy fis trójramienna, multifunkcyjna kierownica s-line z B8 podłokietnik światła do jazdy dziennej DRL CLH RNS-E zmieniarka CD tylne czujniki parkowania Mody: gwint Vogtland felgi RS4 19" 9J ET29 + opony Laufenn S Fit EQ 225/35r19 wymiana foteli ze sportów materiałowych na sporty skóra z alkantarą ledy postojówek i podświetlenia rejestracji od Tomnika zaślepka zamiast tylnej wycieraczki korekta lakieru w "NIe mam czasu, myję auto" Plany: renowacja przednich lamp oraz wywalenie pomarańczowych kierunków ledy do lamp tylnych od C6 nowe obszycie gałki zmiany biegów i nakładki ręcznego dekory piano black dokładka cupra (czeka w garażu na montaż) końcówki wydechu Ulter 90mm (jeżdżą już miesiać w bagażniku ) większe hamulce Fotki: tak siadła nowa felga na gwincie, przód docelowo pójdzie jeszcze w dół, natomiast tył trzeba podnieść bo przy trójce pasażerów zaczyna się problem z tarciem opony o nadkole tak wygląda samochód na nowym setupie po przejechaniu kilkuset metrów drogą gruntową Edytowane 8 Marca 2017 przez MrLukasz
FroS-t Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ładna, zazdroszcze alcantary zanim załozysz dekory Piano nałóz sobie jakas powłoke na nie bo starsznie szyko się rysują, pomysl o czarnym suficie ogólnie fajna !!!
pksmlody Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Fajna sztuka! Z każdym następnym tematem i bliższym przyjrzeniu się zdjęciom coraz bardziej przekonuję się do nadwozia w wersji kombi... Bezawaryjności!
Mizur138 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Jestem pod wrażeniem Dobrze siadła fela
DżedajGrd Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kozaczek :kox: Cieszę się że furka trafiła w dobre ręce i nie sprawia problemów :wink: Bezawaryjności życzę i powodzenia w dalszych modach. Dużo tego już chyba nie zostało bo wiele rzeczy było zrobione :P
Norbas Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Fajny Avant. Świetnie wygląda na tej feldze
shakal Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Piękny Avant Środek widzę będziesz miał taki sam jak w mojej poprzedniej A4 (Alcantara + Piano Black) tego właśnie teraz mi brakuje w obecnej. Widzę, że dorwałeś foteliki w dobrym stanie Dobrze też wygląda koło przy tym kolorze i z dodatkami w chromie Pozdrawiam i życzę bezawaryjności
marcinch001 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) ładna sztuka felgi 18?? No raczej 19 , masz w modach napisane - felgi od rs Edytowane 9 Grudnia 2016 przez marcinch001
black4 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witaj! Piękne auto! Mody widzę konkretne Jak już idziesz na całość to wrzucaj czarny sufit, zwłaszcza, że do avanta łatwiej Pozdrawiam!
Eddie92 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 ładna sztuka felgi 18?? No raczej 19 , masz w modach napisane - felgi od rs Sorry, teraz widzę ze jest napisane 19' z rs'a xD Tez szukam takich właśnie.
gto250.3000 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ładny. Ślicznie felgi Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
Animal Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kozacki Avant a to koło jednak ponadczasowe i pasuje tu idealnie
instruktor83 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Świetnie wygląda ,duża zasługa to odpowiednie koło , masz ori Rs4 z ET 29 , mam prosbe ,moglbys zrobis zdjecie z tylu tak by bylo widac przod i tyl chodzi mi dokladnie o to czy przod bardziej wystaje od tylu?mam na mysli koła oczywiscie, A tak przy okazji obciera ci z przodu przy skrecie? Edytowane 29 Grudnia 2016 przez instruktor83
MrLukasz Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzięki Panowie Świetnie wygląda ,duża zasługa to odpowiednie koło , masz ori Rs4 z ET 29 , mam prosbe ,moglbys zrobis zdjecie z tylu tak by bylo widac przod i tyl chodzi mi dokladnie o to czy przod bardziej wystaje od tylu?mam na mysli koła oczywiscie, A tak przy okazji obciera ci z przodu przy skrecie? felga z tyłu kończy się na równi z rantem nadkola, natomiast przód wystaje poza nadkole, nie wiem ile dokładnie, ale różnica jest zauważalna na pierwszy rzut oka. Przód przy ustawieniu jak na fotkach nie obciera w ogóle (34cm od rantu nadkola do środka koła) Jeśli chodzi o fotki to znalazłem coś takiego nie mam możliwości zrobienia lepszej bo teraz samochód lata na zimowym kole wrzucam też fotkę od tyłu z pierwszego postu w pełnej rozdzielczości, jak się dobrze przyjrzysz to widać, że felga z przodu lekko wystaje https://www1.picturepush.com/photo/a/15583163/img/Picture-Box/Zdj%C4%99cie-30.10.2016%2C-11-23-07.jpg
MrLukasz Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 w końcu letnie koło poprzedni komplet letniaków idzie na sprzedaż, jeśli ktoś jest zainteresowany to śmiało pisać
FroS-t Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Kółko ładne, chyba minimalnie niżej z przodu by sie przydało
Rekomendowane odpowiedzi