botshek Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów Ponad miesiąc temu zakupiłem Avanta LY7W Produkcja: 12.2003 I rejestracja: 07.2004 BEX Quattro 2xsline zawieszenie 1BE Szwed z przebiegiem 211k (tak sprawdzone na stronce) Aktualnie jestem w trakcie wymiany wszystkiego co trzeba, później będzie hamowanie i wtedy zapadną decyzje co dalej poniżej kilka zdjęć zaraz po zakupie w wolnym czasie pouzupełniam resztę istotnych wiadomości
Ben3k Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Śmiesznie wyglądają te końcówki Kozak furka!
botshek Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2016 Śmiesznie wyglądają te końcówki Kozak furka! taa to była jedna rzecz, która mi się nie podobała przy zakupie trzeba będzie je ogarnąć
lukas551 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Piękna sztuka Jedyny minuus to te "lufy" wystające z pod zderzaka i brak elektryki z tyłu ,ale wszystko idzie ogarnąć Edytowane 6 Grudnia 2016 przez lukas551
rrrudy25 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Wielu ludzi szuka takiego połączenia na bazę ....Q,Bex,2xS-line Powodzenia w dalszej zabawie
botshek Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Kilka miesięcy minęło, auto praktycznie ogarnięte mechanicznie: - rozrząd - filtry - płyn hamulcowy - olej Millers + płukanka i wymiana smoka - nowe świece i przewody - zregenerowane Turbo - wtryski wymienione na BAM (+ mapa pod nowe wtryski) - zregenerowany zacisk - czyszczenie SAI - wymieniony króciec wody to chyba wszystko z mechaniki ogarnięty tłumik, schowane końcówki Turbo przeładowywało, ale podczas wymiany wtrysków Mirek z VAGtune wszystko poprawił, nowy wykres po poprawie będzie po nowym sofcie, ale to za jakiś czas
JeJu Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 autko zacne, fajne fele kreski słabe, porównaj z tym co robi gregor10, wykres momentu płaski jak od linijki, wg mnie trzeba by to poprawić
botshek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 27 minut temu, JeJu napisał: autko zacne, fajne fele kreski słabe, porównaj z tym co robi gregor10, wykres momentu płaski jak od linijki, wg mnie trzeba by to poprawić kreski już ogarnięte, ten wykres nieaktualny,był zrobiony zaraz po ogarnięciu olejów, rozrządu itd., żeby zobaczyć jak to wygląda, nowy wykres będzie po programie
botshek Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 26 Czerwca 2017 przez botshek
johnnythebest Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Felgi 19 czy 18? Zmieniales zawieche czy dalej 1BE?
RobsonSNC Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Piekna jest![emoji5]Wielu tu na forum dazy do tego,co Ty juz masz w standardzie - Bex+Q+2×s-line![emoji4] Z serii masz chyba prawie wszystko,co wychodzilo w najbogarszej wersji,wiec jaka jest Twoja dalsza wizja na auto/jakie plany?
botshek Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2017 elektryczne szyby tył pewnie:)Oczywiście że korbotronic [emoji3] Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
botshek Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2017 Piekna jest![emoji5]Wielu tu na forum dazy do tego,co Ty juz masz w standardzie - Bex+Q+2×s-line![emoji4] Z serii masz chyba prawie wszystko,co wychodzilo w najbogarszej wersji,wiec jaka jest Twoja dalsza wizja na auto/jakie plany?Sporo brakuje. Plany są, ale zobaczymy jak będzie z funduszami. Na wakacje wpadnie prawdopodobnie Stage 1 [emoji1] Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Niby zwykla, prosta A4 na banalnym oklepanym kole, a wyglada zajebiaszczo
botshek Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Opublikowano 20 Lipca 2017 w sumie z modyfikacji to tylko: - wtryski S3BAM - DP - turbo seria po regeneracji
Falcone Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 Co to za dyfuzor masz na tylnym zderzaku? Wysłane z mojego PE-TL10 przy użyciu Tapatalka
botshek Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Opublikowano 21 Lipca 2017 2 godziny temu, Falcone napisał: Co to za dyfuzor masz na tylnym zderzaku? Wysłane z mojego PE-TL10 przy użyciu Tapatalka sline, tylko cały pomalowany na czarno
Rekomendowane odpowiedzi