endriuu Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 raptem ma rok czasu. mozna zobaczyc. sprawdz historie w ASO. tamta ma ciekawsze wnetrze dla kobiety. tak mniemam
Tomeks Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 raptem ma rok czasu. mozna zobaczyc. sprawdz historie w ASO. tamta ma ciekawsze wnetrze dla kobiety. tak mniemam gość od tej z wawy mówił że na życzenie klienta był z nią w ASO,sprawdzali ją 3godz. i jest pewien że auto jest w 100% ok.,na miejscu może zjechał by jeszcze trochę,ta z jasnym wnętrzem jest czarna,ciemne szyby,salonowa i ma fajne orurowanie,zobaczymy,jak zjadą do 75-76tys.to bierzemy ją.
alpin Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Naprawde dobrze sprawdzaj najlepiej jedz do serwisu miałem identyczną na oku z takim samym przebiegiem dwa razy byłem ją oglądać i dopiero za drugim razem dosłyszałem jakieś dziwne odgłosy w skrzyni podczas przyspieszania i jakos dziwnie głosno tylni most pracował po przkroczeniu 70 Takie auto nowe kosztowało w 2008 roku około 135 tyś , a toyota naprawde mało traci na wartosci więc skąd ta cena
Tomeks Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Miałem ten sam problem najpierw miało być sportowe a skończyło się na nowej RAV4 a zaczynałem szukać używanej kupionej w polskim salonie, nie do zdobycia a sprowadzone oglądałem 4 sztuki 1-2 letnie oczywiscie jakims cudem przebiegi 20-30 tyś a gwarancji brak i w każdej jakieś mankamenty. Za 60 tyś to możesz szukać sprowadzonych z USA tylko one są dłuzsze i bardzo ubogo wyposażone i zdażaja się bez 4x4 Ogólnie to żona jest mega zadowolona z auta ja też, teraz sprawdzam jej właściwości jezdne w górach . ten z wawy właśnie jest sprowadzany na handel,ale ma gwarancję do 01.2011,więc gdyby mechanicznie było coś nie tak można z niej skorzystać ,sprawdzę dokładnie czy nie był bity,bi skądś ta cena musiała się wziąć ci od tej za 81000 zjechali do 79500 i zaklinają się że ani grosza niżej,więc chyba będzie ta z wawy,różnica ok.10000 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 15:37_________________________________________________ale powiem coś lepszego ,właśnie na TVN Turbo było porównanie GTI z BMW 123d,żona to oglądała,temat GTI wrócił jak bumerank ,a do tego usłyszałem "...Tomciu,a te BMW to ile kosztuje?..." :doh1: :doh1: :doh1:
Michas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 :polew: ... ty to masz chłopie przechlapane z tą żoneczką :> ... zanim sie zdecydujesz na konkretny model to poszperaj dobrze w necie...bo czasami ludzie sprzedają nowe autka nie dlatego że chcą zmienić na nowe...ale dlatego że coś się psuje, wiedzą o tym i wolą się pozbyć zanim coś większego nie siądzie... więc lepiej uważać bo kasa nie mała... szukaj 350z :> , mówię Ci, biała z czarnymi felgami wygląda przepięknie
endriuu Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 eee kupuj Mustanga FastBack`a 67. czarny mat. wyglad swoja droga ale jak to jezdzi....
kosiniak Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 mam na spzredanie X3 a kolega ma Rx8 hehehe, szwagier ma Rav4 w inny kolega Commandera moze cos wybierze
GILI Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 mam na spzredanie X3 a kolega ma Rx8 hehehe, szwagier ma Rav4 w inny kolega Commandera moze cos wybierze
Tomeks Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 taki lajf ,ale już się przyzwyczaiłem
kosiniak Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja pisalem powaznie X3 srebrna, Rx8 Srebrna, Rav jedna czerwona a druga taka morska i moim zdnaiem najladniejszy Bialy Commander stan ideal!
Tomeks Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 panowie,autko kupione,dzięki wszystkim za wypowiedzi i pomoc stanęło w końcu na RAV-4 sportowe "marzenia" myszą jeszcze trochę poczekać
pre_pl Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 tu http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_3m_kazda_sroda_godz_2000_koniec_parkingu_pod_ch_matarnia_gdansk-t584.0.html;msg661068#msg661068
Gość mmcv Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 :kox: ladna podobaja mi sie RAVy tomeks32 GRATULUJE ZAKUPU - wedlina sie nie przejmuj
alpin Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Extra wersja :gwizdanie: Ale musisz pamiętać że jesli złapiesz gume to jedynie serwis ci pomoże :(niestety w Polsce jeszcze niema sprzętu do naprawy tego rodzaju opon Dlatego ta wersja Ravki nie jest sprzedawana w Polsce. Acha serwis pomaga w postaci wymiany opony (na zamówienie) Dlatego najlepiej wymień opony na normalne i zaopatrz się w zestaw naprawczy taki jak jest w B6 i jeszcze jedno na normalnych oponach jest dużo lepszy komfort.
Tomeks Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 :kox: ladna podobaja mi sie RAVy tomeks32 GRATULUJE ZAKUPU - wedlina sie nie przejmuj dzięki Extra wersja :gwizdanie: Ale musisz pamiętać że jesli złapiesz gume to jedynie serwis ci pomoże :(niestety w Polsce jeszcze niema sprzętu do naprawy tego rodzaju opon Dlatego ta wersja Ravki nie jest sprzedawana w Polsce. Acha serwis pomaga w postaci wymiany opony (na zamówienie) Dlatego najlepiej wymień opony na normalne i zaopatrz się w zestaw naprawczy taki jak jest w B6 i jeszcze jedno na normalnych oponach jest dużo lepszy komfort. jedna opona 1200zł o lepszym komforcie na zwykłych nie słyszałem,ale w zasadzie to logiczne,nie mają usztywnionych boków, z całą pewnością przejdę na zwykłe,ale te są w b.dobrym stanie,poczekam aż się zjadą,albo poprzebijają.
GILI Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Wiedziałem,że się nie będziesz rozdrabniać. za***iste auto ,osobiście bym go nie kupił ,ale z czystym sumieniem polecił bym je znajomemu
Gość mmcv Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 p.s. Panowie gdzie Toyota montuje spryski bo sa ksenony ale nie widze spryskow slepy jestem ??
Rekomendowane odpowiedzi