Gregory87 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 2 godziny temu, Damiyc napisał: Brakuje mi multifunkcyjnej kierownicy a więc powoli kompletujemy graty:) Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Będziesz miał problem z uruchomieniem mf z tej kiery na taśmie z B7, ale widzę że magik z Ciebie dobry, więc może to ogarniesz
Damiyc Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 No kiera jest fajna ale nie wiem czy jej nie opchne i poszukam trochę starszego modelu. Ta wychaczylem za małe pieniądze nawet się nie zastanawiałem Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Gregory87 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Jak zostaniesz przy tego typu kierze to szukaj takiej gdzie przycisk MODE będzie po lewej stronie, wtedy podłączenie jest bezproblemowe
Damiyc Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 Dzięki za wskazówki. Ta kiera idzie na sprzedaż jakby ktoś był zainteresowanyWysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Damiyc Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 Kiera sprzedana szuka się druga:D Niedawno została poprawiona jedna końcówka bo coś się przekrzywila Wymieniony znaczek w GrilluNo i mała zapowiedź 2 din No i zestaw jednomas ValeoWysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Damiyc Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Opublikowano 19 Lutego 2017 No modzi się dzisiaj wpadło radio concert 2 din z B7 ale nie mam jeszcze fotek Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 11 minutes later Nie no jakieś tam mam ale po ciemku Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
doman96b6 Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Na popiołce i dekorze to logo S line?
Damiyc Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 Nie to nie Sline tylko takie coś Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Damiyc Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 Nie to nie Sline tylko takie coś Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
jarek_ns Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Szacunek za to jak działasz pod chmurką. Powiem szczerze że sam bym się nie zabrał za zmianę rozrządu na ulicy To auto to chyba kupiłeś od jakiegoś fana naklejek i plakietek. Bo można by nimi obdzielić kilka aut. Nie próbowałeś się pozbyć tego? a przynajmniej tej sport bo najbardziej rzuca się w oczy.
Robero321 Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 zmień cm na mm przy końcówkach tłumika
Damiyc Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 10 godzin temu, jarek_ns napisał: Szacunek za to jak działasz pod chmurką. Powiem szczerze że sam bym się nie zabrał za zmianę rozrządu na ulicy To auto to chyba kupiłeś od jakiegoś fana naklejek i plakietek. Bo można by nimi obdzielić kilka aut. Nie próbowałeś się pozbyć tego? a przynajmniej tej sport bo najbardziej rzuca się w oczy. No masz racje jest ich trochę:) Jeszcze nie próbowałem ale niedługo się tym zajmę a w szczególności tą Sport bo jest najbardziej wiejska 10 godzin temu, Robero321 napisał: zmień cm na mm przy końcówkach tłumika Już poprawione a swoją drogą to jesteś bardzo spostrzegawczy
Damiyc Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Opublikowano 23 Lutego 2017 Dzisiaj ogarnąłem cieknący termostat nowy oring załatwił sprawęPrzy okazji sprawdziłem stan szczotkotrzymacza na alternatorze i wiem że muszę się rozejrzeć za nowym[emoji20] Wpadło też pokretło od A3I przyszła długo oczekiwana przesyłka od Karola Nakładka na ręczny[emoji3] Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Damiyc Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Opublikowano 12 Marca 2017 Przyszedł nowy ori czujnik świateł stop bo stary coś wariował i imitacja samopoziomowania od kolegi deamone za co bardzo dziękujęJuż niedługo wpadnie Hid narazie barwa 4000k żeby nie rzucało się w oczy przy okazji zamierzam wyciągnąć soczewke do wyczyszczenia a narazie kilka wolnych strzałów: DWysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
roni07 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Popraw znaczek sline w grilu Ogólnie bardzo ładna
Damiyc Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Opublikowano 12 Marca 2017 Dzięki, wiem żenie jest jak ori ale nie mam kiedy się za to zabrać
Damiyc Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 Ostatnio rozebrałem lampy, wyczysciłem soczewki i pomalowałem przesłony na czarno:)No i wpadł HID 4300kWysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Damiyc Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 Ledy h11Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi