Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Nakładki na lusterka i klamiki Chrom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU DLA WAS I NASZYCH AUDI A4 !!!!!!

słyszałem ze na felgach 17 zoll jest większe spalanie paliwa i auto wolniej przyspiesza przy wyprzedzaniu o ras szyprze zużycie się zawieszenia czy to prawda ? no i jakie są zalety 17 oprócz lepszego wyglądu Auta

spalanie głównie zależy od szerokości opony. Jesli masz felge 16 i standardowo na niej opone 205 a załozysz 17 z laczkiem 225 to spalanie moze nieznacznie wzrosnąć bo beda wieksze opory toczenia - oczywiste. co do przyspieszania to róznica bedzie znikoma i pewnie jej nie odczujesz, do AFNa śmiało zakładaj 17. na 17 auto bedzie troche sztywnijsze i twardsze- to pewnie odczujesz. no i jeśli masz ori spręzynki to przy 17 mozna pomysleć o lekkiej glebie np - 20 bo z auta zrobi sie allroad :decayed:

Opublikowano

słyszałem ze na felgach 17 zoll jest większe spalanie paliwa i auto wolniej przyspiesza przy wyprzedzaniu o ras szyprze zużycie się zawieszenia czy to prawda ? no i jakie są zalety 17 oprócz lepszego wyglądu Auta

To zależy głównie od szerokości opony a nie felgi. Co do tych różnic w spalaniu i przyśpieszaniu to nie odczujesz tego praktycznie wogóle. To nie F1 gdzie setne sekundy mają znaczenie. Bierz 17" i się nawet nie zastanawiaj.

Opublikowano

Nawet tego nie odczujesz , zarówno po kieszeni jak i w przyspieszaniu, tak że śmiało bierz 17"

Opublikowano

O czym jest ten temat..?

Bo ja widze ze o wszystkim.. :naughty:

Opublikowano

O czym jest ten temat..?

To tak po wczorajszym , takie rozdwojenie :) EOT

Opublikowano

O czym jest ten temat..?

Po Sylwestrze każdy pisze gdzie popadnie :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ale w końcu jest to forum , przy okazji dowiem się jeszcze czegoś nowego od was niż będę szukał u kogoś innego a jak już zrobiliśmy tu ogólnie temat o wszystkim to czy ktoś z was wie czy można zamontować sobie dodatkowo ESP i czy w ogóle się to opłaca finansowo i jaki rozmiar opon wybrać sobie na 17 Felgi ( 225/45/17 ) czy iny

Opublikowano

Panowie :spam: :spam:

Trzymamy się tematu :evil:

Opublikowano

Ale w końcu jest to forum , przy okazji dowiem się jeszcze czegoś nowego od was niż będę szukał u kogoś innego a jak już zrobiliśmy tu ogólnie temat o wszystkim to czy ktoś z was wie czy można zamontować sobie dodatkowo ESP i czy w ogóle się to opłaca finansowo i jaki rozmiar opon wybrać sobie na 17 Felgi ( 225/45/17 ) czy iny

Opony 225/45/17 :good: A montowanie ESP wydaje mi się nieopłacalne. I tyle zbaczania z tematu bo już mod się zieleni :tongue4:

Opublikowano

ja mam chrom wokol szyb, na lusterkach i spolerowane klamki... klamki przy okazji malowania zderzakow ida na bank w kolor bo srednio mi sie podoba i do tego wciaz sniedzieje... :kwasny: ale zastanawialem sie nad takim delikatnym chromowanym paskiem jak jest w nowych A6 na klamkach i nad chromowana listwa na klape :mysli:

te chromowane grille tez mi sie nie widza :kwasny:

tyle chromu na aucie to moze od razu zrobic tak http://republika.pl/blog_zq_3923280/5150182/tr/chromebmw.jpg :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Co do chromu to chyba prawnie nie można mieć takiego w całosci :gwizdanie: tak to niezły byłby kozak :kox:

Opublikowano

w nocy od ksiezyca tez pewnie niezle daje :gwizdanie:

Opublikowano

A jak się wam widzą nakładki lusterek pomalowane na srebro w czarnym aucie?

Opublikowano

o kosztach nie mówmy bo pomalowałbym sobie sam...a nie wiem jak z jakością tych podrób.