johnybravo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam mam pytanko ,powiedzcie co o tym myslicie? felgi 18 MADE IN ITALY , dwa rozstawy szpilek . warto to wziąć ? znajomy sprzedaje bo mu zostały po aucie , z tym ze jedna fela do prostowania. Czyli musze kupic 2 opony uzywki. Chyba ,że zostać przy moich 17 z a8 gdzie trzeba zmienic 4 opony? co polecacie ? jak z trwałością tych wooskich felg?
Reggi Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 O trwałości felg włoskich na swoim przykładzie pisałem w temacie niżej
johnybravo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2008 osiem stuff tylko jak mówiłem jedna fela do prostowania i albo kupic 2 opony uzywki , albo szukac jednej oponki używanej do kąpletu. co wy na to?
FAFAL Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Za 800zł nawet bym się nie zastanawiał [br]Dopisany: 28 Grudzień 2008, 22:54_________________________________________________Jak nie będziesz chciał to mogę je odkupić heh :>
johnybravo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2008 jeszcze jutro podjade do wulkaniz. niech oblujaką to , dam wam znac co i jak. , jak wezme je to będe miał na sprzedarz 17 te co mam z s8 jak ktos chetny pisac dogadamy się
Dibo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Weź je. Nawet jak będą kiepskiej jakości to puścisz dalej i dobrze na tym wyjdziesz
FAFAL Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Weź je. Nawet jak będą kiepskiej jakości to puścisz dalej i dobrze na tym wyjdziesz Dobrze gada - polać mu :>
Pawlo 2004 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Bierz i sie nie zastanawiaj jak ci sie nie beda sprawdzać to opchniesz dalej
Reggi Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Bierz ....dokup sobie jedną sztukę na allegro ..tej nie spawaj
johnybravo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 a mozna dokupic jedną sztuke tej felgi ? one nie sa w chromie :/
Reggi Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 a mozna dokupic jedną sztuke tej felgi ? one nie sa w chromie :/ Poszukaj na allegro gdzieś kiedyś widziałem ktoś miał zdekompletowane używki ..różne modele po 300 zł
Dibo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 a mozna dokupic jedną sztuke tej felgi ? one nie sa w chromie :/ Na allegro znajdziesz pojedyńcze sztuki bez problemu.
johnybravo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 szukałem na allegro niebyło , zeresztą fele oddalem z powrotem , odechciało mi się ich , pomyślełm se co ori . to ori . pozdroo , poszły gdzies do komisu
Klima Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dobrze, bo byś miał lepsze fele od moich A co do prostowania to pracuje w Walmarze i mogę wyprostować
miguel. Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 szukałem na allegro niebyło , zeresztą fele oddalem z powrotem , odechciało mi się ich , pomyślełm se co ori . to ori . pozdroo , poszły gdzies do komisu z dokupowaniem felg nie do pary jest troche kłopotu 1 może sie nie prędko trafić 2 sprzedający nie sprzeda nam 1 czy 2 felg. i zdekompletowane felgi stoja a na czyms trzeba jezdzic
Dibo Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zawsze możesz kupić 1 sztukę podróby i jeździć na niej puki nie znajdziesz ori. Często plasteliny są sprzedawane na sztuki, bo sprzedawcy mają wiekszą ich ilość.
johnybravo Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 heh Klima i tak mam , trzeba sie postarać by i zrobić małego spota moze u nas cooo??
Rekomendowane odpowiedzi