chudineze Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 pod dwóch dniach przekopywania mieszkania znalazłem naklejki daroo zadzwoń do mnie jak będziesz gdzieś w okolicach Łukasza to się zgramy i dam Ci wkońcu tą naklejkę A piwko lubię rodzime Perła Export Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Kto chce Fiacika? Oddam Seicento Biała Podlaska ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 nie moge sie z @ dogadac , jakas blokada sie mu właczyła numer poleciał na pw Macku miles byc tylko tydzien , nie za dobrze CI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 a gdzie zdjęcia Wrzucę po południu popołudnie minęło nie moge sie z @ dogadac , jakas blokada sie mu właczyła numer poleciał na pw Macku miles byc tylko tydzien , nie za dobrze CI jak będziesz w moim wieku, to zrozumiesz pewne kwestie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Teraz się mogę pochwalić Będzie chłopak !!!!!!!!!!!!!!!! :banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan: :dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::yeee::yeee::yeee::yeee::yeee::yeee::yeee::yeee::yeee::yeee::yeee::yeee::radocha::radocha::radocha::radocha::radocha::radocha::radocha::radocha::radocha::radocha::radocha::radocha::banan2::banan2::banan2::banan2::banan2::banan2::banan2::banan2::banan2::banan2::banan2::banan2::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 ptaka nie widać ale gratulacje syn to syn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Gratuluje wypije za twoje szczęście szwajcarskiego sznapsa. może mnie w przyszłości spotka takie samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 ptaka nie widać ale gratulacje syn to syn nie zmieścił sie na monitorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 gratulacje !!! niech sie zdrowo rosnie " kto ma odlew na pustaka cegły nie zaleje" - zarcik z byłej branży:banan: ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ---------- a tak szczerze to podobny do waszego listonosza:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 gratulacje !!! niech sie zdrowo rosnie " kto ma odlew na pustaka cegły nie zaleje" - zarcik z byłej branży:banan: ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ---------- a tak szczerze to podobny do waszego listonosza:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Spóźnione zdjęcia, nie miałem czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 japierdole ale moja fura wyjebiscie dobrze wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 a która to?? ta z żółtymi halo? tylko niebieski rozjaśnia ten "ciemny" spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 pies mu naszczał na te halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 A co to za kolega na nr rej. LTM B5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 to b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 japierdole ale moja fura wyjebiscie dobrze wyglada Taa... Gdyby jeszcze rownie dobrze jeździła... Sherlock, graty dla Ciebie i małżonki... no chyba, że ona jeszcze nie wie o tej ciąży... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zobaczcie co znalazłem 3 km ode mnie raj dla polaka wczoraj polaki ładowali 12 aut na lawete Revaz automobiles / CH 1905 Dornaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 to zbieraj zamowienie i targaj do polski drobne czesci ja wezme licznik kolor fis benzyna b6, b7, i lampy przod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Co najciekawsze za uszkodzone części nić się nie płaci tylko za dobre stoi całe a4 b6 2.0 B maska przednia do poprawek lakierniczych sierodek ful wypas za 3tyś CHf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi