chudineze Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 nie, praca można było się tego po Tobie spodziewać... Tak mówisz to co powiesz na jutro weekend i co Ty na to?
PARAF Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Nie podniecają mnie Twoje ekstrawagancje. Po prostu idę jak biały człowiek z Miszą na piwo. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
chudineze Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Nie podniecają mnie Twoje ekstrawagancje. Po prostu idę jak biały człowiek z Miszą na piwo. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... No czego się po Tobie mogłem spodziewać po prostu dzień dyszla trzeba opić Ja idę w piątek kto chętny niech stawia plusik i zaraz się coś zorganizuje PS. kalendarze doszły
marzec39 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Panowie z nowym rokiem mamy Muze o A czwórkach
PARAF Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
Chaberiusz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 (...) PS. kalendarze doszły W przyszłym tygodniu zgłoszę się po kalendarz
marzec39 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Panowie wybieram się jutro do Zamościa mam pytanie gdzie jest jakiś sklep potrzebuje kupić dobrej firmy tuleje na dolne wachacze (bananki)
edekxp Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jakie tuleje? Wymienia się wahacz i po problemie
marzec39 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie nie już raz wymieniłem na delphi rok czasu wytrzymał i sworzen padł mam orginały banany sworznie siedzą jak drut tuleje poleciały jedynie.
PARAF Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie nie już raz wymieniłem na delphi rok czasu wytrzymał i sworzen padł mam orginały banany sworznie siedzą jak drut tuleje poleciały jedynie. Ty napewno masz A4...? ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
chudineze Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wiadomość dla zamawiających kalendarze, będą do odebrania na spocie w niedzielę
PARAF Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak pisze w dowodzie A4 ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
marzec39 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie dosłownie w dowodzie ale co do tulei wachacza dolnego dostałem u Niedziałka.
edekxp Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Po wymianie tulei pojeździsz może 6 miesięcy albo mniej i znowu będziesz wymieniał. Wymienia się całe wahacze dobrej firmy i spokój na lata
PARAF Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 ...i spokój na lata Zależy jeszcze jak, gdzie i ile jeździsz... W moim przypadku: auto mam od wiosny '09, kupiłem je z przelotem ok 165.000 km. Teraz jestem prawie na 250.000 km. W tym czasie przednie wahacze wymieniałem dwa razy. To chyba taka mocna przeciętna częstotliwość wymiany... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
elmo814 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 bo masz dobry zawias i taki sam czeka u mnie na montaz Maćku o f*ck ale byk
Rekomendowane odpowiedzi