elmo814 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 zapomnij , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Benzyna mnie tylko interesuje.Trasy,wioski ale wyżej 10 tysi w roku nie robię.Rozumiem,że nie znacie tego auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 u goscia w Jacni sprawdzales?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witam. Mam prośbę.Interesuje mnie ten samochód: AUDI A4 B6 Avant 3.0 V6 Quattro, manual, PRYWATNY ZamoĹÄ â˘ OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Ktoś coś wie,zna właściciela,zerknął by jakby coś itd? Kolega dodal na facebooku to ogloszenie , podpytalem sie co i jak okazalo sie ze to nie jego tylko szwagra ogolnie godny polecenia .Audi do obejrzenia w Krasnobrodzie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) free image hosting Dzisiaj po eklerkiem ktos mi przerysowal...( kamer akurat nie ma tam gdzie parkowalem a z tego co wiem sa jakies 2 kamery ale nic by i tak nie bylo na nich widac.. ahhh; ( Edytowane 16 Lutego 2015 przez kmr91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 znow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Pech to pech... Chyba jakis wysoki samochod bialy... bo jeszcze lakier zostal... ale gdzie teraz szukac goscia.. Edytowane 16 Lutego 2015 przez kmr91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Pod Leclerkiem, Kauflandem itp. radzę parkować w miarę możliwości z dala od aut znaczy na drugi koniec parkingu od głównego wejścia do marketu itp., nie szkodzi przejść się kilkanaście kroków do sklepu, bo głównie kierowcy wolą parkować jak najbliżej wejścia do sklepu Kamery posiada ochrona obiektu chyba mają kilka wiem, bo sam zauważyłem ich biuro, można spróbować zweryfikować numer rej. sprawcy o wiele jakość obrazu da taką możliwość. Edytowane 16 Lutego 2015 przez DiAMOND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ok.Dzięki.Przypuszczam,że godna polecenia bo ze zdjęć,opisu i tego,że uczciwy faktyczny przebieg napisany .Na razie się zastanawiam.Jak sprzeda to mój pech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Zawsze możesz wpłacić sprzedającemu zadatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Pod Leclerkiem, Kauflandem itp. radzę parkować w miarę możliwości z dala od aut znaczy na drugi koniec parkingu od głównego wejścia do marketu itp., nie szkodzi przejść się kilkanaście kroków do sklepu, bo głównie kierowcy wolą parkować jak najbliżej wejścia do sklepu Kamery posiada ochrona obiektu chyba mają kilka wiem, bo sam zauważyłem ich biuro, można spróbować zweryfikować numer rej. sprawcy o wiele jakość obrazu da taką możliwość. ochroniarz z eklerka mowil ze nawet jak by cos bylo na kamerce to i tak nic by nie bylo widac bo kamerki maja lipne.. wiec czekam moze sie sam zglosi sprawca... hehe Edytowane 16 Lutego 2015 przez kmr91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Pod Leclerkiem, Kauflandem itp. radzę parkować w miarę możliwości z dala od aut znaczy na drugi koniec parkingu od głównego wejścia do marketu itp., nie szkodzi przejść się kilkanaście kroków do sklepu, bo głównie kierowcy wolą parkować jak najbliżej wejścia do sklepu Kamery posiada ochrona obiektu chyba mają kilka wiem, bo sam zauważyłem ich biuro, można spróbować zweryfikować numer rej. sprawcy o wiele jakość obrazu da taką możliwość. ochroniarz z eklerka mowil ze nawet jak by cos bylo na kamerce to i tak nic by nie bylo widac bo kamerki maja lipne.. wiec czekam moze sie sam zglosi sprawca... hehe To niech zafundują lepsze kamery, bo skoro mają takie lipne to po co je zamontowali żeby tylko sobie pooglądali z nudów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 a może jakieś kamerki są po drugiej stronie ulicy...? Okrąglak, Biedronka (nawet Statoil) ALBO na jeeeeeeeszcze budowanym obiekcie Zamoyskiego Wymiaru Sprawiedliwości... Nawet jeśli nie zobaczysz numerów (co jest mało prawdopodobne), to może chociaż rozpoznasz markę i model auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) A moźe jakiś dron przelatywał akurat koło leclerka.? Albo wojskowy satelita szpiegowski. Edytowane 17 Lutego 2015 przez Sherlock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaberiusz Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dziś ok. 17-tej w okolicy DT Łukasz widziane ciemne b5 sedan LZ50*** ramki przód i tył. Czyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 jak w sedanie to juz smiga dłuzszy czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 panowie gdzie mozna kupic jakies fajne koncowki.tlumikow za rozsadna cene do b7 3.0?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 net czy juz pora na letnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blachy Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jeszcze chyba nie pora W nocy może jeszcze złapać a kto wie co będzie w marcu. Niemniej jednak, ja już przymiarki poczyniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 osobiscie ta fela mi nie lezy najlepsza jest rs4 lub rs6 pozatym widze ze smiagasz po kazdym warsztacie w zamosciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi