Rotmistrz Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Lepiej jakbyś wrzucil asb - poprawiony rozrząd Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Lepiej jakbyś wrzucil asb - poprawiony rozrząd Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Nie wiem dokładnie co mi wsadził narazie ponad miesiąc jeżdżę i niby wszystko gra choć nie w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Zobacz datę produkcji, gdzieś na bloku powinna być, po 2007 asb wsadzali Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Szukałem szukałem i nie mogę znaleźć. .:/ Chyba jakaś podróbka. .;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 na spocie cos poradzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Będę na początku listopada w Zamościu wracam 3.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 kiedy wskakujecie w zimowe ogumienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ja chyba wcale.. aż śnieg spadnie taki minimum na 2 tygodnie. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ja już założyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 jak z lpg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Wymienione filterki podciagniete dawki i smiga , ale radosc nie trwala dlugo teraz problem z czujnikiem temp.gazu . Edytowane 24 Października 2015 przez pabloooo85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 tak to juz jest , wychodza bolaczki , a sprzegło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Gaziarz urwal czujnik temp.w parowniku i zalozyl uzywke , samochod na zimnym nie ma sily z miejsca ruszyc , pojechalem wymienil na inny i dalej to samo jutro jade niech kolejny raz sprawdzi o co chodzi , chyba gaz za wczesnie sie przelacza i go zalewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 http://olx.pl/i2/oferta/golf-v-gti-280ps-CID5-IDcn4Yw.html#:579f56a487 Polecam jeśli ktoś zainteresowany autko z pewnego źródła. . Warte ceny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 widziałem zawieszenie w tym sprzecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 No autko fajne właściciel dbał i doinwestowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otis89 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Witam Panowie dał by ktoś z was rade np w sobotę pożyczyć ,swoja sprawną przepływke i zrobić 1 loga, muszę się upewnić czy moja to kibel, czy szukać innych przyczyn zawyżania przepływu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Gdzie spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 jak ciepło to na dworze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 spoko to uderzam na rotunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi