Rotmistrz Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Mów kiedy i gdzie. Dostosuje się Edytowane 4 Marca 2016 przez Rotmistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Myślę, że po spocie, a gdzie to zależy kto będzie wtedy się ustali żeby było mniej więcej każdemu blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 czyli metro:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 hehe, ale tak pomyślałem, że strzeliłem gafę, bo w niedziele to ja będę jechał do Warszawki więc może sobota? I impra legła w gruzach . Ciekawe kto się dzisiaj pojawi na spocie ładna pogoda można na "letnim miejscu" się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Ja zajadę Edekxp mógłbyś wziąć kompa jak się wybierasz bo service mi wywaliło ?? Czekam , stan obecny : nikogo nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Oj coś się psuje nie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Spot udany, ważne, że przyjechały najlepsze auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianito4 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Panowie polecicie dobrego lakiernika z zmc lub okolic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Pendzich Brody Małe, nie jest tani ale dobry Mam gdzieś kontakt Edytowane 15 Marca 2016 przez edekxp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 promienna 5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Co tu taka cisza? Oglądajcie jak było w Bukowinie może kolejnym razem ktoś się wybierze http://a4-klub.pl/index.php?/topic/4004-galerie-zdjec-i-filmikow-ze-spotow-i-zlotow/page-10?p=4787705#entry4787705 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 zapraszam do wzięcia udziału w spocie, może ktoś się wybiera: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/353751-spontan-spot-lublin-rozpoczecie-sezonu-motoryzacyjnego-2016-motoarena/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Może jakaś stypa, bo wszyscy poumierali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 , monolog prowadzic? wszyscy sprzedaja oooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 wszyscy sprzedaja oooo Pewnie jakieś felerne te auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Proponuję zmienić nazwę na spociki zamojskie vw to może paseratti tatowe nawinę na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A kto komu broni czym ma przyjechać lub jest narzucone. Ważne, aby się spotkać pogadać może jakiś patent przyswoić wymienić się doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 spoty nie sa dla aut tylko dla ludzi.............. sajmon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ktos się wybiera na spot dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi