fanato124 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Ja też wbije pewnie na chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolon Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 spocik trwa? bo sie wybieram ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanato124 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 był, był o dziwo siedzieliśmy prawie do 17:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 12 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Super widzę parę aut było Ja byłem w robocie, więc nie dało rady podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 sajmon chesz wqrwic mechnika ?? to powiedz niech ci bez zdejmowania głowicy zrobi uszczelniacze zaworowe 30v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Z mechanikiem trzeba dobrze żyć a odpukać jak na tę chwile nie ma potrzeby zrzucania głowic Edytowane 16 Września 2016 przez Sajmoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Wczoraj był termin spota, a tu cisza jak na stypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Czy był ktoś wogóle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Rzesza ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Gdzie w Zamościu naprawiają czujniki parkowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 W jakim sensie? Bo sam czujnik kupujesz podmieniasz na dobry i gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Wymieniałem na drugi czujnik, nawet wiązkę po jakim czasie problem a dokładnie gdy ostatnio padało 3 dni pod rząd i zaczał się problem z czujnikiem parkowania, dlatego szukam kogoś kto tym dobrze się zajmuje jakaś usługa istnieje w Zamościu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ten sam czujnik? Może centralka zalana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Przypominam, bo ostatnio wieje tu pustkami, że jutro jest spot w "kretowisku" (parking podziemny kina Stylowy) godzina jak zawsze. Zapraszam Wszystkich chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Pogoda dobra na spota w podziemiach ,ja raczej będę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Był ktoś jakieś fotki? Ja dopiero z trasy wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Cześć Panowie, mam takie pytanie, ktoś z was może zna to auto? http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-x-s-line-ID6ywLF1.html#xtor=SEC-8 może to ktoś od nas? Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Oprócz tego, że większość zdjęć jest zrobiona w Tomaszowie Lubelskim to nic mi nie mówi to ogłoszenie i ta A4. I chyba nikt od nas, bo na spocie nie było jeszcze takiego auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi