elmo814 Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 jest tu własciciel a4 b5 sedan polift kolor LZ5K LZA 157...? widziany na partyzantow kolo banku z bykiem:)
wojci Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 15769?? to była moja fura pisałem jeździ nim teraz moja teściowa nr się nie zmieniły
elmo814 Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 to git ale na zakazie sie nie parkuje poucz:)
wojci Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 spoko spoko Ona może Kurator z magiczną legitką
PARAF Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 spoko spoko Ona może Kurator z magiczną legitką i czegoś takiego nie lubię... przedwczoraj zwróciłem uwagę babsztylowi, który zaparkował 1-2m od przejścia dla pieszych przy szkole podstawowej. sadziła się yebana, że jakim prawem ją pouczam... ale momentalnie zmiękła jak pokazałem jej swoją "magiczną legitkę"
wojci Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 no żartuje z ta legitka ma ale nie uŻywa w ten sposób ale te legitki fajnie działają mój kuzyn pracuje w uop i mówi że nawet najbardziej zarozumialy gliniarz mieknie w mgnieniu oka
PARAF Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 ale te legitki fajnie działają (...) i mówi że nawet najbardziej zarozumialy gliniarz mieknie w mgnieniu oka
DarkMind Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Paraf a jaką ty masz legitke? ja też chce
DarkMind Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 to się nie ma co śmiać poważna organizacja
DarkMind Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 kolego, dokładnie 12 postów przed Twoim: Celem przypomnienia w niedziele spocik
PARAF Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Paraf a jaką ty masz legitke? Żołnierza Kambodżańskiej Ludowej Armii Wyzwolenia Żydów Ukraińskiego Pochodzenia... ja też chce nie chcesz. uwierz mi... ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- zbowidu nie pyskuj dzieciak, tylko melduj się jutro w LZ...
wojci Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 nie ma opcji meldowania stacjonuję w LU ostatnio tylko sporadycznie na zamojszczyźnie
chudineze Opublikowano 8 Września 2012 Autor Opublikowano 8 Września 2012 nie ma opcji meldowania stacjonuję w LU ostatnio tylko sporadycznie na zamojszczyźnie Pakuj familię i dawaj na festiwal
PARAF Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 http://towarzyskizamosc.pl/images/stories/Kultura/6_zamojski_festiwal_afisz.jpg
chudineze Opublikowano 9 Września 2012 Autor Opublikowano 9 Września 2012 http://towarzyskizamosc.pl/images/stories/Kultura/6_zamojski_festiwal_afisz.jpg A Tobie co? Nie martw się dla Ciebie też coś znalazłem :polew:
Rekomendowane odpowiedzi