BigCactus Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Mam pytanie co powinno znajdowac sie we wnece bagaznika po lewej stronie? Po otwarciu widze tam metalowy plaski stojak (?) na cos i nic wiecej pizza wygluszeniem zoltym. To miejsce na subwoofer w wersji BO czy cos tam powinienem miec?
BigCactus Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2016 Tak MMI Navigation plus. Tak MMI Navigation plus. i jeszcze zdjęcie poglądowe:
wrclaguna Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 wszystko zalezy od wyposazenia auta ty masz tylk oTUNER RADIOWY i tylew innych wersjach jest TUNER TV wyzej i wzmacniacz BANG OLUFSEN
BigCactus Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ok, dzięki - myślałem, że może wzmacniacz z Audi sound system został wymontowany i chciałem to potwierdzić (pewnie jest pod kołem dojazdowym)
wrclaguna Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ok, dzięki - myślałem, że może wzmacniacz z Audi sound system został wymontowany i chciałem to potwierdzić (pewnie jest pod kołem dojazdowym) wzmacniacz masz wbudowany w TUNERZE RADIOWYM
BigCactus Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ok, czyli wszystko jest ok. W Audi przez telefon mi wspominali, ze wzmacniacz moze byc pod kolem w bagazniku, ale pewnie w innej wersji. Dzieki za wyjasnienie!
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ok, czyli wszystko jest ok. W Audi przez telefon mi wspominali, ze wzmacniacz moze byc pod kolem w bagazniku, ale pewnie w innej wersji. Pod kołem w bagazniku to raczej bedzie subwoofer niz wzmacniacz
Rekomendowane odpowiedzi