komarekanen Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Wszystkiego Najlepszego . Szukam osoby, która zajmuje się takimi rzeczami w dobrej cenią. Najlepiej z Gdańska , ale jeżeli nie ma to dowolną osoba . Nie ukrywam zależy mi na moich cennych złotówkach
DaveLove Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Sam również przymierzam się do naprawy FIS i na forum czytałem, iż do naprawy ludzie oddawali do Krzysztofa Nyczaj (wysyłka licznika pocztą/kurierem). Trzeba by było skontaktować się z przedsiębiorcą, czy temat aktualny (www.aceef.pl).
bjks88 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Uderz do użytkownika fazii lub marcin_franz. Ostatnio wymieniał mi Fazii, jestem zadowolony. W gratisie przelutował diody które raz świeciły a raz nie i zmienił przebieg. Cena 200zł.
bartek1182 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jestem z okolic Gdańska. Też mój fis częściowo zakończył swój żywot. Ile zajmuje wysłanie, zrobienie i odesłanie tak mniej-więcej?
Marek24 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Kolego możesz i znaleźć za 100 pewnie u Józka Kowadło ale czy warto? szkłem się d*py nie podetrze a nie jedna złotówka już oszczędzała tak że płacił taki delikwent potem podwójnie
Rekomendowane odpowiedzi