Mercado Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam od 2 tygodni borykam sie z problemem moze bedzie mi ktos w stanie pomoc Mam taki problem gdy auto jest zimne przekrecam stacyjke do pozycji grzania swiec i nic sie nie dzieje dopiero po 5-10 sec wszystkie kontrolki sie oswiecaja zdarza sie tak ze kilka rady musze wyciagnac z stacyjki kluczyc i przekrecac dopiero wtedy wszystkie kontrolki sie pojawia a gdy jest cieply to wszystko jest wporzadku takich przypadlosci nie ma. Jeszcze dodam ze gdy kontrolki sie nie pala moge zakrecic rozrusznikiem ale auto nie odpala Czasami lekko zazy sie kontrolka od akumlatora. Akumlator wymieniony bo myslalem ze to wina akumlatora i kupilem calkiem nowy 74 AH i 780 pradu rozruchowego.
Mercado Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jakie zimne luty ?? bo nie rozumie troche a co powiesz na kostke stacyjki ??
karaluch8 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Najprędzej to właśnie ona. Nie dowiesz się dopóki nie wymienisz.
Mercado Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 no wlasnie nie wiem czy sprobowac wymienic to sam czy dac do elektromechanika hmm ?? podobno trzeba sciagac poduche i kierownice ??
Jacek31 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 no wlasnie nie wiem czy sprobowac wymienic to sam czy dac do elektromechanika hmm ?? podobno trzeba sciagac poduche i kierownice ?? tak trzeba odkręcić kierownice wraz z poduszką ,,,lecz to nic skomplikowanego
maciucha512 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jak masz dryg do takich rzeczy to pół godziny wystarczy https://a4-klub.pl/index.php?/topic/1588-immobilizer/?/topic/1588-immobilizer/
Rekomendowane odpowiedzi