rafalkrzyk Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 witam. jak skręcam w prawo to w przednim prawym kole jest tak jakby zbieżność była zla i jakby przeskakiwało lub cos je blokowało.czuc jak szarpie dość mocno na aucie.wymieniłem wszystkie przeguby.na podniesionym aucie dzieje się tak samo.już nie wiem co to może być.pomocy!!!!! audi a8 4.2 quattro
Tomeks Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 wygląda na zbieżność,a dokładniej na kąt pochylenia koła.
rafalkrzyk Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2008 no tak wygląda tylko że dzieje się też tak gdy auto jest na podnośniku więc to nie może być zbieżność
Tomeks Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 no tak wygląda tylko że dzieje się też tak gdy auto jest na podnośniku więc to nie może być zbieżność ze zbieżnością może być ok.,może jest tylko zły kąt ustawienia koła,wtedy właśnie koło będzie przeskakiwać. opona na tym kole które przeskakuje zdziera się równomiernie?
rafalkrzyk Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2008 tak.byłem i ustawiali mi kąty i zbiezność.to coś gdzis od napędu bo gdy puszczę auto na lewarku żeby koła się kręciły w powietrzu to też coś szarpie prze skręcie jak dodam gazu.myślałem że to przeguby się blokują ale dałem nowe i dalej to samo. a może to coś w skrzyni lub mechanizmie różnicowym???chociaz dziwne ze tylko przy skrecie w jedna strone
?awa Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 obstawiam przegub wewn. przód. Pozdrawiam
rafalkrzyk Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2009 2x wewn i 2x zewn wymienione i to samo
Rekomendowane odpowiedzi