Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 S-LINE COMPETITION+, BLACK AVANT by Mango155, LY9B, ALCANTARA, 20' POMPEI, EIBACH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
22 godziny temu, martinger416 napisał:

Ta Twoja furka jest prze kozak :D

Wysłane z mojego XZ

Dzięki :)

5 godzin temu, grimfrost napisał:

Jak będziesz myślał o sprzedaży to daj cynka, pozdr.

Przez najbliższe kilka lat z pewnością nie będę się z nim rozstawał. :) jak będę chciał zmienić samochód, to najpierw zmienię przód na poliftowy. :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 29.03.2017 o 18:22, Mango155 napisał:

Dzięki :)

Przez najbliższe kilka lat z pewnością nie będę się z nim rozstawał. :) jak będę chciał zmienić samochód, to najpierw zmienię przód na poliftowy. :D

:( niedobrze, ale jakby co to miej na uwadze. Powodzonka ;)

Opublikowano
  • Autor
Teraz, grimfrost napisał:

:( niedobrze, ale jakby co to miej na uwadze. Powodzonka ;)

Nie ma sprawy, ale jak wspominałem - przez najbliższe lata na pewno zdania nie zmienię. ;)

Opublikowano
  • Autor

W ostatnim czasie zmagałem się z problemem braku mocy... Wstępna diagnoza - kuna dobrała się do przewodów ciśnienia lub zapchany DPF.  
Jak się okazało, jakiś paskudny gryzoń rzeczywiście zeżarł mi kawałek rurki podciśnienia, przez co cały układ nie funkcjonował. :facepalm:

20170411_163905.jpg

DPF także był już praktycznie całkowicie zapchany, więc przy okazji pozbyłem się problemu i wpadł w jego miejsce downpipe z kwasówki z firmy RM MOTORS. ;)

20170408_103717.jpg

Samochód od razu wyraźnie lepiej się zbiera, po świętach wjeżdżam na rolki zobaczyć jak prezentują się kreski i ewentualną korektę softu. :) 

Edytowane przez Mango155

Opublikowano

Dekory miałeś czarne piano ori czy zamieniałeś?

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, tomi790 napisał:

Dekory miałeś czarne piano ori czy zamieniałeś?

Poprzedni właściciel kupił pomalowane lub sam malował.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Piękna sztuka. Koncowki wydechu zmien na polift. Są większe... chyba że idziesz w te Ultery jednak :)

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, LukiKRK napisał:

Piękna sztuka. Koncowki wydechu zmien na polift. Są większe... chyba że idziesz w te Ultery jednak :)

Dzięki za miłe słowa :) za jakiś czas polecę pewnie w te Ultery jak większość z forum ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Piękna sztuka :) Nie brakuje ci troche mocy? 

Opublikowano
  • Autor
Dnia 17.05.2017 o 00:29, Dundin napisał:

Piękna sztuka :) Nie brakuje ci troche mocy? 

Bardziej niż mocy, brakuje mi quattro. Choćby dla samej świadomości, że się je ma. No ale trudno, nie można mieć wszystkiego. ;)

Opublikowano

Bardzo ładne autko! Jak tylko będziesz miał więcej gotówki zakładaj jakieś 20"! Wyglada mega kozak ? Dysze spryskiwaczy chyba tez będę musiał u siebie wymienić na mgiełkę ?

Opublikowano
  • Autor

Za słaby silnik żeby zakładać 20' ;)

A po dyszach spryskiwaczy z A7/RS7 można się trochę zawieźć. Co prawda pasują Plug & Play, ale mgiełka nie jest taka, jakiej każdy by oczekiwał...

Edytowane przez Mango155

Opublikowano
2 minuty temu, Mango155 napisał:

Za słaby silnik żeby zakładać 20' ;)

A po dyszach spryskiwaczy z A7/RS7 można się trochę zawieźć. Co prawda pasują Plug & Play, ale mgiełka nie jest taka, jakiej każdy by oczekiwał...

No powiem ci że ja też jestem zawiedziony,w Passacie B7 to lepiej się to spisywało.

Opublikowano
10 godzin temu, Mango155 napisał:

zgoda, ale lepsza niż trzy strumienie wg mnie... no i regulacja jest cholernie upierdliwa, bo trzeba maskę zamykać/otwierać przed każdym testem po przekręceniu tego malutkiego gwizdka. Ale odrobina cierpliwości (i kilka L płynu) i da się to wyregulować żeby było cacy!

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, was002 napisał:

zgoda, ale lepsza niż trzy strumienie wg mnie... no i regulacja jest cholernie upierdliwa, bo trzeba maskę zamykać/otwierać przed każdym testem po przekręceniu tego malutkiego gwizdka. Ale odrobina cierpliwości (i kilka L płynu) i da się to wyregulować żeby było cacy!

Nie wiem jak jest w RS4, ale u mnie nie ma konieczności otwierania pokrywy silnika żeby wyregulowac dysze małym torxem.

Opublikowano
42 minuty temu, Mango155 napisał:

Nie wiem jak jest w RS4, ale u mnie nie ma konieczności otwierania pokrywy silnika żeby wyregulowac dysze małym torxem.

Potwierdzam. 

Zarówno zwykłe jak i mgiełkowe z A7 można regulować bez podnoszenia maski.

Też jestem trochę zawiedziony ...

Ale faktycznie lepiej niż  trzy siury :P

Edytowane przez krystian3769

Opublikowano
6 godzin temu, Mango155 napisał:

to widać że zrobiłem coś głupiego :facepalm: ale wyszło...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładnie działasz. Jednak na mój gust auto stoi delikatnie za wysoko do tej felgi.

1 do 2 cm na dół i będzie igła ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie a wrzuci ktoś filmik jak wygląda spryskiwanie szyby dyszami z "siódemki"? bo u mnie jest totalna katastrofa i szukam sensowengo rozwiązania

Opublikowano
W dniu 15.01.2017 o 19:08, Mango155 napisał:

PEDAŁY I PODSTOPNICA Z RS4 B7

Podeszły bez problemu na pedały B8?