TOM3K Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Opublikowano 13 Lipca 2019 Kierownica , mieszał i gałka wróciły z obszycia. Jestem zadowolony Po wygląda to tak
instruktor83 Opublikowano 13 Lipca 2019 Opublikowano 13 Lipca 2019 Różnica kolosalna?efekt naprawdę fajny
Norbas Opublikowano 15 Lipca 2019 Opublikowano 15 Lipca 2019 Switnie teraz wyglada. Gdzie robiłeś ? Daj znać jak skóra będzie wygladac po 10kkm... ja obszywalem i po tym przebiegu skóra chyba traci barwnik...
TOM3K Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Opublikowano 15 Lipca 2019 W dniu 13.07.2019 o 17:16, instruktor83 napisał: Różnica kolosalna?efekt naprawdę fajny 3 godziny temu, Norbas napisał: Switnie teraz wyglada. Gdzie robiłeś ? Daj znać jak skóra będzie wygladac po 10kkm... ja obszywalem i po tym przebiegu skóra chyba traci barwnik... Trochę mnie już ta stara skóra w oczy kuła. Obszywałem u kolegi w DE w Hanowerze. Myślę że chwilę wytrzyma używa dobrych jakościowo skór. W firmowych autach siedzą już jakieś 1.5 roku i mają się dobrze. Jeżdżą różne osoby także różne 'warunki. Ale wszystko zabezpieczone odpowiednio wiec tez inaczej wtedy się zużywa.
Norbas Opublikowano 15 Lipca 2019 Opublikowano 15 Lipca 2019 Wiadomo jak zabezpieczone to tez inaczej. U mnie skóra przecieraną o konserwowana regularnie ale widocznie słaba jakość jak tam plan 3.0tfsi ?
TOM3K Opublikowano 15 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2021 Hej. Auto będzie wystawione na sprzedaż w najbliższych dniach. Trochę się do tego zbierałem, ale jakoś Dobrze mi sie nim jeździ Obecnie na liczniku 276tkm Jak ktoś jest chętny to zapraszam na priv
TOM3K Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Opublikowano 23 Marca 2021 Wczoraj odjechała... Czas szukać czegoś szybszego
Rekomendowane odpowiedzi