Piotr Malik Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam posiadam audi a4 b5 z 98 roku ostatnio został zniszczony mój pilot od centralnego a posiadałem tylko jeden po zakupie nowego nie można go zakodować vagiem co może być tego przyczyną znajomy próbował na wszystkie sposoby z forum i nie można tego ruszyć
soulmaster3m Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Nie wiem jakich sposobów VAGiem używałeś, ale VAGiem w B5 nie da się dodać pilota.
kamil-vag Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 VAGiem to można podejrzeć grupy i widać czy wszystko łapie jak trzeba, a do zakodowania najważniejsze to mieć dwa kluczyki i sprawny zamek
Piotr Malik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2017 A jak ma się tylko jeden kluczyk to nie ma innej możliwości ? w vagu w blokach pomiarowych pilot jest widziany przez centralkę bo zmieniają się wartości po nacisnięciu guzika na pilocie
soulmaster3m Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 1 godzinę temu, Piotr Malik napisał: A jak ma się tylko jeden kluczyk to nie ma innej możliwości ? w vagu w blokach pomiarowych pilot jest widziany przez centralkę bo zmieniają się wartości po nacisnięciu guzika na pilocie A jak się ma tylko jeden kluczyk to nie ma opcji. Możesz kombinować ze stacyjką albo przekaźnikiem aby zasymulować włączony zapłon, ale jak się nie znasz to na partyzanta nie próbuj. Tak jak już pisaliśmy. W VAGu nie ma opcji, dopiero w B6. Widać to i widać, ale nic poza.
Piotr Malik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2017 no nic pewnie trzeba bedzie dorobicz klucz i próbować wtedy a mam jeszcze jedno pytanie czy a4 b5 ma moduł komfortu bo trochę czytałem i jedni piszą ze jest a inni ze go nie ma wiec jak to jest
soulmaster3m Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 W A4 B5 nie ma MODUŁU KOMFORTU, koniec i basta. Łączysz się z 35-Centr.Locks - pompka a moduł komfortu to: 46-Cent. Conv.
Piotr Malik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2017 ok wielkie dzięki za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi