pezet202 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Siemanko wszystkim! Chciałbym zaprezentować swoją Audi. Silnik AVF 1.9TDI 131KM 2004r. Jestem jej posiadaczem od maja 2015r. Przebieg przy zakupie 275tys.km. Pomału i systematycznie działam przy modach. ZDJĘCIA NA CHWILE OBECNĄ Wyposażenie: elektryczne i podgrzewane lusterka 4 elektryczne szyby otwierane i zamykane z kluczyka klimatronic 2-strefowy wspomaganie kierownicy centralny zamek alarm immobiliser halogeny elektryczna regulacja świateł pełen FIS tempomat ABS ESP fabryczne radio kierownica multi zawieszenie standard 1BA kolor LZ9W podłokietnik podświetlany nawiewy, kubek itp. podświetlane czujniki parkowania tył 8x AirBag podgrzewane dysze spryskiwaczy listwy / dekory rybia łuska MODYFIKACJE: na lato ori 18 cali felgi 9-ramienne s-line z oponami Nankang NS-2 XL 225/40R18 - ZROBIONE na zimę ori 17 cali felgi z A5 z oponami Nokian WR D3 225/45R17 - ZROBIONE ramki rejestracji klubowe - ZROBIONE pomalowane w środku na czarno lampy przednie - ZROBIONE zestaw Xenon Noxon 5000K - ZROBIONE skórzane fotele s-line z B7 el. lędźwie , kanapa dzielona - ZROBIONE gałka zmiany biegów s-line - ZROBIONE mieszek oraz ręczny ala S4 z biało-czerwoną nicią - ZROBIONE znaczki s-line na drzwiach - ZROBIONE oklejone folią 3M Di-Noc czarny karbon wszystkie listwy / dekory w środku - ZROBIONE schowek dzielony pod lodówkę i zmieniarkę - ZROBIONE zmieniarka cyfrowa Yatour - ZROBIONE pełen pakiet LED w środku 6000K - ZROBIONE oświetlenie w drzwiach (światło czerwone i białe) i również LED 6000K - ZROBIONE oświetlenie rejestracji LED - ZROBIONE postojówki LED - ZROBIONE spryskiwacze mgiełkowe - ZROBIONE hamulce 320/288 - ZROBIONE wycieraczki i ramiona aero - ZROBIONE no i najważniejsze plastikowa butelka z zakręcanym kapslem ze słomką od żony PLANY 2017: lotka sline - ZROBIONE listwy progowe s-line - ZROBIONE listwy drzwiowe s-line - ZROBIONE delikatna ściema szyb (przód 20%, tył 50%) - ZROBIONE wydech z 1.8T - ZROBIONE końcówki Ulter N1-90RS - ZROBIONE dokładka zderzaka tył na 2 kominy - ZROBIONE tylne ramię wycieraczki i wycieraczka z Q5 - ZROBIONE PLANY 2018: zderzak przód s-line + kratka środkowa s4 - ZROBIONE piaskowanie i malowanie hebli na czerwono - ZROBIONE grill w maskę S4 - ZROBIONE listwy drzwiowe S4 - ZROBIONE PLANY 2019: zawieszenie AP 40/30 - zakupione dywaniki welurowe s-line obszycie kierownicy skórą perforowaną z czerwoną nicią dokładka zderzaka tylnego z B7 - zakupione nowe felgi 18" z oponami na lato Fotki z dnia zakupu:  Felgi po zakupie w piwnicy ? Ramki klubowe szybki slimak ? Moja Córa - najmłodsza chyba fanowiczka - 3 lata miała na fotce Audi już na alu 18" Ściema lamp Po ściemie lamp I znowu córa (jest moc) Xenon noxon Zawieszenie AP 40/30 czeka w piwnicy Butelka od żony :-) Mieszek i ręczny S4 i gałeczka S-line a3 Schowek dzielony LEDY Fotele skóra S-line z B7 Audi po ręcznej polerce ? Zmieniarka cyfrowa Yatour Zmiana hebli na 320/288 z B7 Z tyłu nowy zestaw tarcz i klocków Z przodu używany w bdb stanie Setup Zimowy 2017 i listwy w carbon Kolejne mody w dalszej cześci tematu :-) Edytowane 22 Lutego 2019 przez pezet202 Opis i zdjecia
3r4 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 taki trochę brat bliźniak mojego, powodzenia w planach i pokaźnego budżetu na wszystko co wymyślisz
CHUDY_13 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Autko ładnie sie prezentuje...... dużo pracy włożone i z pewnością dużo czasu poświęcasz!!! trzymaj tak dalej..... życze szerokości i powodzenia w dalszych modach POZDRAWIAM Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Łukasz Cieślak
sgn1808 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Kolor jak mojej i cieszę sie ze zaprezentowales samochód z ciemnymi lampami tez przymierzam sie do tego moda na wiosnę, piękna sztuka powodzenia w modyfikacjach zdróweczka, szerokości i bezawaryjnosci
ziomek435 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 widzę kolega z Przemyśla pozdrawiam i zapraszam do mnie parę postów niżej sylwek by bex
pezet202 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dodałem trochę nowych fotek także zapraszam
muzycom Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Szkoda, że nie ma zdjęć skórek po czyszczeniu. Widać, że podchodzisz z pasją do tematu. Dzięki za zaufanie. To co 5 kuponów zniżkowych 10% dla Ciebie i znajomych na hasło pezet202 w Colourlock. Pozdrawiam Łukasz z Colourlock.
Adakiahz Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 No, no środek elegancki, ale szkoda, że jak lampy robiłeś, to nie pomalowałeś też soczewki i kierunku dookoła
pezet202 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 Dnia 2017-02-05 o 20:00, Adakiahz napisał: No, no środek elegancki, ale szkoda, że jak lampy robiłeś, to nie pomalowałeś też soczewki i kierunku dookoła Dzięki Soczewek i kierunków nie malowałem bo tak bardziej mi się podoba każdy robi pod siebie
pezet202 Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Jako że dużo osób pisze do mnie odnoście ściemy lamp i xenon, poniżej zamieszczam zdjęcia i filmiki jak zestaw HID NOXON 5000K świeci Ja jestem bardzo zadowolony Dwa pierwsze zdjęcia jak żarnik się rozgrzewa (barwa pod niebieski), dwa kolejne zdjęcia jak żarnik jest już rozgrzany (barwa pod biały z lekką poświatą niebieskiego) Filmik jak żarnik jest już rozgrzany. MOV_0369.mp4 Edytowane 11 Lutego 2017 przez pezet202
pezet202 Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Opublikowano 14 Lutego 2017 No i przyszła paczuszka z ori lotką s-line w kolorze na wiosnę montaż
pezet202 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Coś dla wszystkich Edytowane 15 Lutego 2017 przez pezet202
kamil-vag Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Dnia 14.02.2017 o 15:33, pezet202 napisał: No i przyszła paczuszka z ori lotką s-line w kolorze na wiosnę montaż A listwy ? Też strasznie choruje na te 2 dodatki... ale cena mnie ciągle przerasta... Auto zaczyna bardzo dobrze się prezentować, oby tak dalej i powodzenia
3r4 Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Dnia 14.02.2017 o 15:33, pezet202 napisał: No i przyszła paczuszka z ori lotką s-line w kolorze na wiosnę montaż Tej lotki czasem mi z allegro nie podkupiłeś?
pezet202 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 6 godzin temu, kamil-vag napisał: A listwy ? Też strasznie choruje na te 2 dodatki... ale cena mnie ciągle przerasta... Auto zaczyna bardzo dobrze się prezentować, oby tak dalej i powodzenia Listwy pewnie za jakiś czas wpadną bo jak sam wiesz cena kosmos może trafią się jakieś na promocji sama lotka 600zł ale jest w kolor i bdb stan do założenia 17 minut temu, 3r4 napisał: Tej lotki czasem mi z allegro nie podkupiłeś? Sorki ale nie kupiłem od kolegi radio22 z forum jeszcze w tamtym miesiącu
3r4 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 co tu się dzieje? Gdzie fotki z lotką?
pezet202 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nawet nie miałem czasu zamontować a jak mam wolne to zawsze pogoda nie dopisuje Zamówiłem też listwy drzwi s-line w kolor, także pod koniec miesiąca wszystko zamontuje (bo trochę wolnego będę miał) i się pochwale A widzę że u Ciebie też coś się szykuje?
3r4 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 a kręci się powoli, będę wrzucał fotki jak kiedyś cokolwiek ruszę Mam ten sam syndrom co Ty, zawsze jest jeszcze czas na robotę w innym terminie - raz za zimno, raz za ciepło
Rekomendowane odpowiedzi