tkamicki5 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Witam.mam pytanko odnośnie gruszki turbiny,bo wydaje mi sie że u mnie ciężko chodzi. Czy ona powinna w miare lekko dac sie wcisnąć czy to ma byc tak ze.jest opór dosyć? Albo inaczej,powinna dać sie zassać wciagając powietrze ustami przez wężyk? Edytowane 26 Stycznia 2017 przez tkamicki5
OLIVER Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ciężko chodzi nie zassiesz ustami przez wężyk ,,Dobra duza strzykawka da rade
tkamicki5 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2017 Spróbuje strzykawą ale wydaje mi sie ze naprawde ciezko chodzi. Musze zdiagnozowac poki turbo na wierzchu
maciucha512 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 21 godzin temu, tkamicki5 napisał: Spróbuje strzykawą ale wydaje mi sie ze naprawde ciezko chodzi. Musze zdiagnozowac poki turbo na wierzchu Strzykawka 100ml apteczana - ledwo ledwo ale podciągniesz. Musi ciężko chodzić.
Hezen Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ciężko chodzi bo w gruszce jest mocna sprężyna.Wystarczy "setka" strzykawa jak koledzy wyżej pisali.Przy okazji sprawdzisz również jej szczelność.
Rekomendowane odpowiedzi