gecons Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Witam Wszystkich każdy dodaje zdjęcia swoich bestyjek dodam i ja. Autko posiadam od 30 grudnia 2015r. Autko posiada silnik 1.9tdi 105Km 74Kw AVB zrobione: - wymiana rozrządu oraz paska klinowego - wymiana filtrów oleju i płynów - wymiana chłodnicy klimy na NRF (stara przepuszczała czynnik) - wymiana podsufitki na czarną wraz z oświetleniem na czarne + ledy z CanBusem - wymiana na nowe opon zimowe jak i letnie Goodyear - wymiana sprzęgła - wymiana zużytego przycisku ESP - wymiana klimatronika na inny w lepszym stanie - wymiana łączników stabilizatora z przodu - reszta zawieszenia w bdb stanie - wymiana rurki bagnetu (stara pękła podczas wymontowywania filtra oleju) - wymiana pompki spryskiwacza (przepuszczała) - wymiana radia z 1din na 2 din bns 5.0 wraz z popiołką 2 din - wymiana ramion wycieraczek na aero (wyjęcie całego mechanizmu czyszczenie i smarowanie) - montaż oświetlenie przestrzeni nóg - wymiana dekorów z klasycznego na szczotkowane aluminium - wymiana foteli z materiałowych na skóra z alcantarą - wymiana silniczka tylnej wycieraczki oraz uszczelki 8D9 955 758 A - montaż oświetlenia nóg przód + tył - montaż elektrycznych szyb tył - montaż pakietu światło w boczki - montaż kompletu zawieszenia przód - wymiana hamulców przód na textar - wymiana podpory przedniej silnika w przyszłości do zrobienia: - wymiana listew przy progowych w kolor LY9B (już kupione tylko założyć) - wymiana listew dolnych drzwi na S-Line w kolorze LY9B (już kupione tylko założyć) - wymienić zderzaki na S-Line (kupione tylko założyć) - wymiana poduszek silnika - regeneracja turbiny jak na tą chwile tyle Edytowane 6 Października 2018 przez gecons
gecons Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Opublikowano 11 Marca 2017 kupionych rzeczy jeszcze nie zainstalowałem a juz kolejne w drodze:) docinanie tunela na 2 din kupiony klimatronik 2 din kupione radyjko bsn 5.0 2 din kupiony kosz 2 din
gecons Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Opublikowano 12 Marca 2017 15 godzin temu, samuraj995 napisał: Duzo roboty z czarną podsufitką? ze zdjęciem nie ma problemu brejdak cioteczny jest tapicerem i mi to ładnie wszystko oczyścił i nałożył nowy materiał najgorzej było wszystko później spasować w środku Zawartość dodana 0 minutes later 40 minut temu, RicS3 napisał: Wymieniłeś sprzęgło bez wymiany dwumasy? wymienione zostało sprzegło dwumas z kołem zamachowym koszt z robocizną 2400
gecons Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) mały sobotni modzik a cieszy wymiana radia z 1 din na 2 din przycięcie tunelu 1 din pod radio 2 din i osadzenie popielniczki 2 din Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez gecons
Damiyc Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Wygląda dużo lepiej:)Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
gecons Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 6 minut temu, Damiyc napisał: Wygląda dużo lepiej:) Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka dzięki idę w seryjne rozwiązania a nie jakieś podróby
Damiyc Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 dzięki [emoji6] idę w seryjne rozwiązania a nie jakieś podróby Za to + ile dałeś za bns? Może być na privWysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
gecons Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) 51 minut temu, Damiyc napisał: Za to + ile dałeś za bns? Może być na priv Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka 470 od eryka z klubu Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez gecons
gecons Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Opublikowano 20 Maja 2017 wolny czwartek i kolejny mały modzik wyjęcie całego mechanizmu wycieraczek przeczyszczenie papierem ściernym porządne smarowanie i składanie przy tym montowanie nowych ramion pod aero 1
gecons Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2018 trochę tutaj nie zaglądałem ale kolejne mody wykonane lub zakupione ale jeszcze nie założone: Kupione nie założone: - fotele i kanapa skóra z alcantarą - obecnie u tapicera do poprawek - dokładka przód s-line - czeka na malowanie - zderzak s-line tył - czeka na malowanie - felgi 16 cali (dla ciekawskich nie chciałem 17-18) Zrobione: - dekory q88 na desce i drzwiach popiołki i ramka pójdą do oklejenia - malowanie klapy schowka boll - em do zderzaków bo był mocno porysowany
Eddie92 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Kolego ta klapę schowka jak robiłeś? Papier ścierny i od razu malowanie?
gecons Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 W dniu 4.01.2018 o 12:58, Eddie92 napisał: Kolego ta klapę schowka jak robiłeś? Papier ścierny i od razu malowanie? zdjąem klapę ze schowka przygotowałem sobie druciak - delikatny i gąbkę do zmywania naczyń i jazda ale z wyczuciem ;P gdy pozbyłem się gumowatej powierzchni pomalowałem 4 warstwy bolem do zderzaków i tak wyszło
elmo814 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 druciakiem można tez i ten spray bardzo dobrze wygląda , jak ori prawie --->http://allegro.pl/troton-lakier-akrylowy-czarny-mat-spray-i7029213434.html
misiek95 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Podoba mi sie podejście do samochodu, będę tu zaglądał
gecons Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2018 mała zabawa z oklejaniem dekorów na foto jeszcze widać bańki ale udało się je wyeliminować jak i poprawić popiołke tył bo jak później zobaczyłem wzór w przeciwną stronę ;P
gecons Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 Nowy niezbędnik na pokładzie
M@rcin Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Fajna furka Powodzenia w dalszym modzeniu.
Rekomendowane odpowiedzi