Karasik2 Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Pytanie. czy FIS pokazuje ze sa wlaczone swiatla ? Jest jakas ikona? Jak zakanczam długie to mam fioletowa lampke ale jak załanczam normalne drogowe to nic nie pojawia sie...
salamon Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Tak zielona kontrolka.Światła mijania i postojowe sygnalizowane są tą samą kontrolką na liczniku.Zmień kodowanie licznika Edytowane 13 Lutego 2017 przez salamon
Karasik2 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 22 godziny temu, salamon napisał: Tak zielona kontrolka.Światła drogowe i postojowe sygnalizowane są tą samą kontrolką na liczniku.Zmień kodowanie licznika tylko jak? mi fis właśnie nie pokazuje ze sa światła zapalone i ze np. Mam właśnie dpf wypalany zrobię to sam czy elektryk musi?
salamon Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Vag czyli program diagnostyczny.Podjedz na spot w Krakowie to chłopaki ci to zrobią
Fido Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Dnia 4.02.2017 o 21:35, Karasik2 napisał: mi fis właśnie nie pokazuje ze sa światła zapalone Na wyświetlaczu FIS nie będzie pokazywać. Jest do tego oddzielna kontrolka powyżej wyświetlacza. Zerknij sobie do instrukcji pojazdu, tam masz opis wszystkich kontrolek.
salamon Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 11 minut temu, Fido napisał: Na wyświetlaczu FIS nie będzie pokazywać. Jest do tego oddzielna kontrolka powyżej wyświetlacza. Zerknij sobie do instrukcji pojazdu, tam masz opis wszystkich kontrolek. Dla większości nowych użytkowników FIS jest traktowany jako cały licznik a nie mały wyświetlacz więc moja odpowiedz jest pod tym kontem.Nie ma sensu każdemu z osobna wyjaśniać tego.Myślisz że kolega pytał konkretnie o FIS bo ja myślę że pytał o licznik,a posłużył się tylko nazwą .
Fido Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Dla mnie FIS to wyświetlacz między zegarami i jak ktoś pisze że nie ma w nim kontrolki od pozycyjnych i drogowych to staram się to sprostować. Czy nie ma sensu ? Jest, bo możliwe że będzie VAGiem grzebał, zamiast sprawdzić czy kontrolka się czasem nie spaliła.
HouseNight Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Dnia 3 lutego 2017 o 22:50, Karasik2 napisał: Pytanie. czy FIS pokazuje ze sa wlaczone swiatla ? Jest jakas ikona? Jak zakanczam długie to mam fioletowa lampke ale jak załanczam normalne drogowe to nic nie pojawia sie... Kolega myli pojęcia. Światła długie to inaczej drogowe a krótkie to światła mijania. Nie ma kontrolki na wyświetlaczu o włączonych światłach mijania (krótkich) tylko jak się włączy światła drogowe wtedy zapala się niebieska czy tam fioletowa ikonka. Instrukcje nawet sprawdziłem Tylko na włączniku od świateł się podświetla zielona ikonka świateł jeżeli się przekręci.
Karasik2 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Opublikowano 13 Lutego 2017 No i fajnie o to mi chodziło .. Pomyliłem zegary z FIS-em i światła mijania od drogowych ale ciesze sie ze mnie tu zrozumieli bez słów BTW dziś dopiero przyszła mi instrukcja obsługi w PL
HouseNight Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Instrukcja tu na forum jest, też w pl
Rekomendowane odpowiedzi