Sebeek Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Cześć! Pochwale się moim nabytkiem, kupiłem od robotników ktorzy jezdzili tym na budowe.. Ale za bardzo bardzo niskie pieniądze Silnik 1.8 gaz sekwencja zawieszenie i inne sprawe mechaniczne o dziwo w bardzo dobrej kondycji, blacharka juz nie.. lakier perła jakiś dobrany z Toyoty Podsufitka i reszta plastików ze srodka pomalowane na czarno Lampy poliftowe ostatnie zdjęcie to tylko przymiarka wiecej info wkrotce
maniek2408 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 No ,kolego naprawdę jak na początku fotek to tragedia.Mało kto by chciał kupić odnowić -naprawiać .Czekamy na dalsze fotki
Sebeek Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Opublikowano 11 Lutego 2017 UpDate, w poniedziałek polerka, wtorek sroda przyciemnianie szyb piątek sobota pranie czyszczenie i po nie równej 3 miesięcznej walce Audi gotowe
ppatryk Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Uau Pięknie wyszła. Nie myślałem, żeby już ogarnąć graty jak np. błotniki z polifta skoro i tak była malowana?
Sebeek Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Opublikowano 13 Lutego 2017 Błotniki wymieniałem na nowe i tak bo stare były złomy, błotniki przycinałem na lampy, a błotniki od polifta by weszły normalnie ? czym on sie rozni oprócz kierunkowskazem ?
OficeR Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 W blotniki poliftowe bez przycinania pakujesz lampy polift. Maja szeroka listwe srodkowa ( ale z tego co widze i tak je wyrzuciles - dobry ruch ), nie maja miejsca na emblemat audi pod kierunkiem i szerszy kierunek
Sebeek Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Nom i teraz to tak wygląda narazie koniec prac bo fundusze się pokończyły
przemoskubany Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 dobra robota.. szacun.. relingi by sie przydały ;D
Sebeek Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Noo moze i łyso na tym dachu Ale ...
Marek24 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 znaczek Audi na klapę bym przywrócił sam znaczek bez oznaczeń
Prezesik94LZA Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgadza się, znaczek z tyłu na miejsce i w kolorze czarnym, tak samo grill i znaczek z przodu, ten chrom do niczego nie pasuje :/
Rekomendowane odpowiedzi