Mateusz Wiśniewski Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam. Potrzebuję ściągnąć same przednie szyby w drzwiach ponieważ mam przyciemnione a zabrali mi dowód. I chcę założyć na jakiś czas szyby bez foli. Moje pytanie jest takie czy żeby wyciągnąć szyby to muszę wyciągać cały mechanizm? Bo instrukcje demontażu mechanizmu znalazłem ale może akurat nie trzeba tyle rozbierac.
spraniec Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Trzeba!żeby wyciągnąć szybę,musisz zdemontować mechanizm i ramkę. Chyba że się mylę
wisiel Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 odpinasz elektrykę i odkręcasz całą ramkę szyby od poszycia drzwi. Potem odkręcasz prowadnice mechanizmu podnoszenia( plastiki na szybie u dołu) i tyle. Innej opcji nie ma by to zdemontować.
kaczorvw Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 A to fajne jest że niezgodnie z przepisami masz przyciemnione szyby ? Zdrap ten szajs chyba że Cię pod remizą wyśmieją.
Fido Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Przywali w nocy podczas deszczu ktoś z boku na krzyżówce to sam się wyleczy z folii.
xsebo1 Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Życzę powodzenia z ustawianiem ramek szczelnie, by nie wiało na autostradach Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Mateusz Wiśniewski Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Opublikowano 23 Lutego 2017 śmiać się pod remizą mogą z Ciebie. Nie pytałem się czy to ładnie wygląda czy jest bezpieczne itp tylko jak ją wyciągnąć i dzięki dwóm kolegom Wisiel i Spraniec wiem co i jak. Dzięki wam chłopacy. Z jednej strony właśnie mi wieje coś (gwizda) tylko nie wiem czy drzwiami czy szybą może ktoś już grzebał i mam źle ustawione prowadnice jak mówisz że się ustawia. Muszę kiedyś sprawdzić.
Fido Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) 7 minut temu, Mateusz Wiśniewski napisał: Nie pytałem się czy to ładnie wygląda czy jest bezpieczne Ale tu chodzi o bezpieczeństwo Twoje i innych użytkowników dróg. Jeśli jest zakaz przyciemniania to chyba z jakiegoś konkretnego powodu, a jest nim właśnie bezpieczeństwo. Po drugie, zaopatrz się w pdf Sam Naprawiam i nie będziesz musiał pytać jak się za to zabrać. Edytowane 23 Lutego 2017 przez Fido
Rekomendowane odpowiedzi