marcintuchola Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) Witam po wielu poszukiwaniach A6 w końcu udało się znaleść co prawda, aż w Monachium ale myśle ze było warto:) Audi 3.0 TDI 245KM 2013r. QUATTRO - Full Led - MMI3G+ - fotel z pamięcią kierowcy/podgrzewane - active lane assist - side assist - sign assist - panorama - ACC - webasto - audi pre sense - 4 strefowa klimatyzacja - el. Klapa otwieranie/zamykanie - lusterka fotochromatyczne wewnętrzne i zewnętrzne - isofix Co do planów: - zamówione sprężyny h&r -40mm - kupione koła od s7 20" et37 9" - kupione opny continental 20 35/255 - kupiona kierownica spłaszczona u dołu s-line + łopatki bo obecna jest chyba od kamaza no i w późniejszym czasie jakiś s-line zewnętrzny wpadnie narazie świeże fotki resztę dodam po zamianach Edytowane 21 Lipca 2017 przez marcintuchola
carrera369 Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Jaki przebieg ? Kupiłeś od osoby prywatnej czy w komisie ?
marcintuchola Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 Kupiłem od handlarza na FV jeden właściciel. Przebieg 200tys.
peter22 Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 kurczę te nowsze 3.0 tdi szybciej się sypią niż wcześniejsze wypusty . widziałem już kilka na fb rozrząd pada masakra . Ale to wszystko przez long life service . Czekam na więcej fotek . C 7 bardzo ładne auto ale s-line obowiązkowo na zewnątrz
marcintuchola Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 Dokładnie s-line będzie ale masakra jak szukałem w s-line to albo brak ledow albo fotele na korbkę postawiłem na wyposażanie a wygląd się zmieni samemu
Cuber Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 2 godziny temu, peter22 napisał: kurczę te nowsze 3.0 tdi szybciej się sypią niż wcześniejsze wypusty . widziałem już kilka na fb rozrząd pada masakra . a skąd takie newsy masz ? a co pada w rozrządzie ?
peter22 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) To co we wcześniejszych tylko szybciej. Czytałem na fb którejś z czołowych firm zajmujących się modyfikacjami i serwisem aut. podobno główna przyczyna padania rozrządowe jest jazda na oleju po 30 tys km . Ja zmieniam co 10 tys zobaczymy czy to coś da . Edytowane 5 Marca 2017 przez peter22
stifii Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Graty auta peter22 prędzej S-Tronici padają niż rozrządy
peter22 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 No s-tronic tez szybko padają a raczej mechatronika
stifii Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Mechatronika w C7 rzadziej, częściej czujnik temp. oleju i czujnik położenia lewarka.
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Ja miałem napinacze robione w grudniu, na gwarancji przy 91 tys km
marcintuchola Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Opublikowano 5 Marca 2017 Nie no audi chodzi naprawdę dobrze także nie ma co się martwić na zapas ?
dominika6c6 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Ladne autko najwazniejsze zeby zmieniac olej co 10-12 tys km i prawda jest prawdajestze sypia sie lancuchy w rozrzadzie ale tak jak poprzednicy pisali to wina long life ..... Ale nie ma sie co martwic tylko smigac gratki zakupu....
marcintuchola Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 Nowa kierownica z 02.2017 tylko zakodować łopatki
Kosmita Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Ladny samochodzik. Taka kierownica duzo daje do wygladu. Dobra decyzja. Natomiast z tego co widze po zdjeciach to swiatla jakie masz to full led, owszem, ale nie matrix. Matrixy maja zupelnie inny design ledów i dynamiczne kierunkowskazy z przodu i z tyłu.. wystepuja w nowszych modelach. Chyba ze lampy Full Led nazywaly sie Full Led Matrix, wtedy przepraszam pzdr
Madas Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Piękne autko na tych 20tkach będzie wygląda kozacko - gratulacje i bezawaryjnej jazdy !!!
marcintuchola Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Opublikowano 11 Marca 2017 Godzinę temu, Kosmita napisał: Ladny samochodzik. Taka kierownica duzo daje do wygladu. Dobra decyzja. Natomiast z tego co widze po zdjeciach to swiatla jakie masz to full led, owszem, ale nie matrix. Matrixy maja zupelnie inny design ledów i dynamiczne kierunkowskazy z przodu i z tyłu.. wystepuja w nowszych modelach. Chyba ze lampy Full Led nazywaly sie Full Led Matrix, wtedy przepraszam pzdr Masz racje rozpędziłem się z nazwa
peter22 Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 za ile wyrwałeś kierownicę z poduszką , pomału też się rozglądam za taką do mojej q5
marcintuchola Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Opublikowano 11 Marca 2017 2400 jak coś to mam nr do gościa ma chyba wszystkie możliwe kierownice. Stara kiere tez ma mi wycenić i odkupić
jedrekx Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Podpytasz gościa czy nie chciałby odkupić mojej 4-ro ramiennej?
Rekomendowane odpowiedzi