Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A6 C7 3.0 BiTDI S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jak ogarniesz online'a to daj znać a uaktywnimy traffic online :)

Opublikowano

Bardzo ładna furmanka ;) przegoniłes ja na dłuższej trasie(autostrada) z prędkościami +/- 200? Jestem ciekaw spalania. A i czy ten aktywny wydech ktory brzmi jak V8 jest dedykowany tylko dla DIESLA w c7? 

Ciekawe jakby to u mnie grało bo koniecznie na lato cos z wydechem chce zrobić. 

Opublikowano
  • Autor

Spalanie podobne do 3.0 245km :wink:

Edytowane przez stifii
zdj

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Korzystając z pogody doszły dystanse 15mm, wlepy na drzwiach i zaciski pomalowane.

Przed:

42600e9e7c97e889med.jpg

Po:

21fd07ce5ccd9ec3med.jpg

1711b94d852335dcmed.jpg

efb48427fa0f86f4med.jpg

Opublikowano

Zaciski fajnie, sam muszę u siebie odświeżyć choć chyba pójdę w uniwersalna czerwień :D .  A wlepka jakoś do końca mi nie pasuje.

Zawartość dodana 0 minutes later

A spalaniem mnie zmasakrowałeś...................

Opublikowano

zaje*ista w sedanie :))

313km? ile nm?

pozdrawiam

Opublikowano

czasami nie jeździsz  w okolicach Oruni Górnej w GD, widuje czasami koło domu podobną białą A6

Opublikowano
  • Autor
W dniu 4.04.2017 o 11:53, ffi napisał:

zaje*ista w sedanie :))

313km? ile nm?

pozdrawiam

W dniu 4.04.2017 o 22:25, WojtekM83 napisał:

czasami nie jeździsz  w okolicach Oruni Górnej w GD, widuje czasami koło domu podobną białą A6

Musi jeździć podobna, ja bardzo rzadko się tam pojawiam...

Edytowane przez stifii

Opublikowano

Bardzo ladne autko :) spalanie jak 2.0tdi :P fajna ta wlepka na drzwiach,jeszcze gdzies na fotach widzialem na nowych A6/A7 takie cztery koleczka nad tylnim blotnikiem.Fajne ze smaczkiem a przynajmniej ktos widzi co go wyprzedza :P 

I te dekory ehh piekne :) 

Opublikowano

Ta listwa jest super, niby pierdoła a naprawdę coś zmienia.

Opublikowano

szkoda, że jej nie prysnąłeś w czarny połysk, ale i tak jest fajna! :)

Opublikowano
Dnia ‎2017‎-‎04‎-‎04 o 11:36, Ogi napisał:

A spalaniem mnie zmasakrowałeś...................

Ile pali Twoje 3.0TFSi w takich warunkach jak widzimy na FIS ?

Nie pytam złośliwie ;)

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, jedrekx napisał:

szkoda, że jej nie prysnąłeś w czarny połysk, ale i tak jest fajna! :)

Spokojnie, aż tak zdesperowany nie jestem, żeby zagruntowany montować :wink:

Lotka już na klapie:

1f4a0913ecc2ff9emed.jpg

61785ad39c138e44med.jpg

Edytowane przez stifii

Opublikowano

jest si :kox: muszę naprawdę chyba skompletować ten S-line do swojego.. ale dorwanie tylnego zderzaka do sedana jest cholernie trudne! :/

Opublikowano
  • Autor

Nie jest trudne :decayed: tylko trzeba worek siano sypnąć z tego co przeglądałem :facepalm: ale gdzieś widziałem sam dyfuzor który wchodzi do seryjnego zderzaka... co prawda nie będzie tego załamania na zderzaku, co i tak jest bardzo małym detalem, bo w głównej mierze dyfuzor robi największa robotę, może póki nie trafi się w fajnych pieniądzach zderzak warto w tym kierunku pójść ? :) 

Opublikowano
13 godzin temu, granatowy napisał:

Ile pali Twoje 3.0TFSi w takich warunkach jak widzimy na FIS ?

Nie pytam złośliwie ;)

Zgaduje ze to byla jazda w "pełni" relaksacyjna, u mnie by bylo pewnie okolo 10-10,5, jadac mega emerycko udalo mi sie kiedys zejsc do 9 litrow ale to byla jazda naprawde na kropelce :D . Generalnie swoje musi wypic nie ma bata, tym bardziej ze jest po modyfikacjach, choc mnie pod wzgledem spalania ten silnik i tak pozytywnie zaskoczyl. Co do BiTDI stifiego to jestem w szoku, troche jezdzilem A6 C7 w "zwyklym" 3.0tdi i zwykle spalanie oscylowalo w okolicach 9> litrow przy normalanej jezdzie.

Zawartość dodana 1 minute later

Dobrze ta lotka siadła :hi:

Opublikowano
Godzinę temu, stifii napisał:

Nie jest trudne :decayed: tylko trzeba worek siano sypnąć z tego co przeglądałem :facepalm: ale gdzieś widziałem sam dyfuzor który wchodzi do seryjnego zderzaka... co prawda nie będzie tego załamania na zderzaku, co i tak jest bardzo małym detalem, bo w głównej mierze dyfuzor robi największa robotę, może póki nie trafi się w fajnych pieniądzach zderzak warto w tym kierunku pójść ? :) 

nie lubię się bawić w półśrodki :decayed: poliftowe są tańsze niż przedlifty, o karawanach nie mówiąc.. :facepalm: a ten który wisi na alledrogo... wisi ponad rok za te same pieniądze ;) trzeba polować... może się uda :)

Edytowane przez jedrekx

Opublikowano

Lotka super. Taki detal malutki, taka pierdoła, a tak dużo daje :)

Opublikowano
Dnia 6 kwietnia 2017 o 12:08, jedrekx napisał:

nie lubię się bawić w półśrodki :decayed: poliftowe są tańsze niż przedlifty, o karawanach nie mówiąc.. :facepalm: a ten który wisi na alledrogo... wisi ponad rok za te same pieniądze ;) trzeba polować... może się uda :)

Oj chyba nie polift na alledrogo wychodzi drożej do avanta właśnie do sedana jest więcej i taniej jak ja szukam :/

Opublikowano

do sedana spokojnie znalazłem z dokładką za 600 zł.. do przedlifta drożej.. a jak już coś w normalnej kasie, to same karawany :facepalm: