Krzysiek2808 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 to może służyć tylko do muzyki czy do rozmowy telefonicznej również?
pila24 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 11 godzin temu, Krzysiek2808 napisał: to może służyć tylko do muzyki czy do rozmowy telefonicznej również? Do muzyki. 1
tomczas Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Jak się ma sprawa gdy posiadam oryginalny moduł BT do rozmów telefonicznych i RNS-E. Da się jakoś rozwiązać automatyczne przełączanie miedzy modułami? Zależy mi na fabrycznym telefonie z RNS-e i jego obsługi. Czy zostaje tylko przełączanie między modułami?
pila24 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 2 godziny temu, tomczas napisał: Jak się ma sprawa gdy posiadam oryginalny moduł BT do rozmów telefonicznych i RNS-E. Da się jakoś rozwiązać automatyczne przełączanie miedzy modułami? Zależy mi na fabrycznym telefonie z RNS-e i jego obsługi. Czy zostaje tylko przełączanie między modułami? Moduł bt do rozmów automatycznie się uaktywnia gdy jest połączenie telefoniczne,niezależnie od tego z jakiego źródła słuchasz muzyki w tym momencie. Nie koliduje z żadnym innym źródłem dźwięku w radiu bo ma swój osobny kanał.
Rekomendowane odpowiedzi