Michalwpr Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Hej, mam problem rano auto jeździło normaalnie, wieczorem gdy chciałem pojechać i odpaliłem zaczęła migać kontrolka świec żarowych i świecąca kontrolka emisji spalin, auto nie ma siły, a filtr Dpf został usunięty jakis rok temu, moze jest ktoś z komputerem ? Dzieki za pomoc
Kosmita Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) mi to na wtryski wygląda, ale wielkim znawcą nie jestem.. albo po prostu przełącza Ci w tryb awaryjny z innej przyczyny. Edytowane 17 Marca 2017 przez Kosmita
MAT1000 Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 A dasz radę tym jeździć ? Czy do Ciebie trzeba podjechać ?
Michalwpr Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Opublikowano 18 Marca 2017 Hej byłem na diagnostyce czyściłem tez egr i dalej to samo mam wydruk z diagnostyki Zawartość dodana 5 minutes later Fotki z diagnostyki Zawartość dodana 25 minutes later Hmm moze wyczyścić przepływomierz i sprawdzić połączenia? Fotki z diagnostyki
dembu19 Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Dnia 18.03.2017 o 20:00, Michalwpr napisał: Hej byłem na diagnostyce czyściłem tez egr i dalej to samo mam wydruk z diagnostyki Zawartość dodana 5 minutes later Fotki z diagnostyki Zawartość dodana 25 minutes later Hmm moze wyczyścić przepływomierz i sprawdzić połączenia? Fotki z diagnostyki Trzeba skasować błędy i zobaczyć co powróci. Nie wygląda na to, żeby ktoś skasował, skoro nadal pojawia się coś starego sprzed 20.000km.
Rekomendowane odpowiedzi