moskal Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Siema, Podczas jazdy auto szarpnęło i zgasło. Prąd jest , rozrusznik kręci , rozrząd cały , paliwo na wtryski idzie bo luzowałem rurki i jest mokro. Wydaje mi się że coś z elektryką , nie można połączyć się VAGiem z ECU żeby sprawdzić błędy. czy jest jakiś przekaźnik sterowania ECU ? Przewaliłem całe internety i kiepsko z informacjami na ten temat...
romanzlasu Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 sprawdz czy nie pękła ośka turbiny, zdejmij wąż od kolektora ssacego i spróbuj odpalić
moskal Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Opublikowano 18 Marca 2017 Byłem przed chwilą. Przekaźnik od świec ok , kontrolka zapala sie i gaśnie. Paliliśmy na samostart i plaka ale nie załapała , cały czas kręciła..... Nie można połączyć się z ECU....
romanzlasu Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 zdejmin waz idacy do kolektora ssacego i spróbuj odpalić zobacz czy w filtrze powietrza nie masz lopatek od turbny
karaluch8 Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 U. Jak na plaka nie zagadał, to patrz w rozrząd. Kółko na wale się nie gibie?
moskal Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Opublikowano 18 Marca 2017 Dziś nie chciałem mu już d*py zawracać , w poniedziałek zacznie robić bo widać, że nie jest ciekawie....
Rekomendowane odpowiedzi