skyman Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Wiecie może którym miejscu powinien być zamontowany wzmacniacz w sedanie i najlepiej jak takie zamontowanie wygląda, druga sprawa czy można w prosty sposób przerobić tylne boczki aby zamontować tam głośniki od bose, niestety nie znalazłem ładnych boczków w skórze
XXXXXXX Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 pod tylną półką, na dodatkowym metalowym stelażu szukaj innych boczków, rzeźbiąc będzie dziadostwo - na 100% znajdziesz jakieś ładne boczki, ostatnio gdzieś widziałem kpl. pod bose w całkiem dobrej kasie
kedzior96 Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Bede mial boczki w skorze pod bose. Ale dopiero za 3 tyg tyle ze te co mowie maja chyba korbki z tylu.
skyman Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Opublikowano 22 Marca 2017 A jesteś mi w stanie powiedzieć które to miejsce dokładniej, chyba ze mam stelaż od innego modelu bo nie mogę go dopasować wlasńie pod półką
XXXXXXX Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 jam masz uchwyt z numerem zaczynającym się na 8D0 to na 100% jest do B5, uchwyt wygląda tak: a nie wiem teraz dokładnie jak był ten wzmacniacz zamocowany... ale 100% w półce
sebidi Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 W 2lifcie jest pod boczkiem kawałek za kieszenią otwieraną na wysokości nadkola mniej wiecejWysłane z mojego 9005X przy użyciu Tapatalka
enczu Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Dnia 22.03.2017 o 23:22, sebidi napisał: W 2lifcie jest pod boczkiem kawałek za kieszenią otwieraną na wysokości nadkola mniej wiecej Wysłane z mojego 9005X przy użyciu Tapatalka Potwierdzam. Rozbieraliśmy to razem, z lewej strony jeszcze głębiej za zmieniarką.
Rekomendowane odpowiedzi