Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Samo otwierajacy sie bagaznik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem z bagaznikiem . Sam sie otwiera i to co pare minut. i nie dzialaja w klapie przyciski . Tylko z kluczyka mozna otworzyc

w czym szukac problemu? Pompka sucha

Kable w oplocie laczenia budy z klapa cale.

Opublikowano

Spotkałem sie z takim przypadkiem u kolegi w A4 b5 i winowajcą okazał się ...pilot centalnego zamka. Doszedł dopiero jak rozładowała sie bateria w pilocie i przez przypadek juz na rozladowanej baterii po cos tam zajrzał do bagażnika a tu niespodzianka. otworzyl kluczykiem i zobaczyl ze juz nie otwiera sie sam. Potem kupil baterie do pilota i problem wrocił. Sprawa zakonczyla sie na naprawie lutów w pilocie.

Opublikowano

Miałem tak z szybą w klapie w BMW e61. Przycisk otwierania szyby był zawilgocony i sam się "wciskał". 
Powinno dać się zdjąć tapicerkę i odpiąć przycisk/klamkę.

Opublikowano

narazie sie nie otwiera tylko nie moge otworzyc bagażnika przyciskiem w klapie tylko z pilota

Opublikowano

Prawdopodobnie masz problem z mikrostykiem w klapie. Spróbuj zdemontować i wyczyścić. Jeśli nie pomoże to wymiana.

Opublikowano

Ja miałem podobny problem w b5fl. Po długim opadzie deszczu bagażnik zawsze wariował. Otwierałem samochód wsiadałem do środka i jak tylko odpalałem silnik bagażnik się otwierał. Zawsze pomaga przetarcie kabli w klapie bagażnika. Obstawiam ze przez zamek jakoś dostaje się woda i robi się zwarcie :(

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk