Dev Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 witam w zeszłym roku zajechałem do Wa-wy na Viruska w aucie mojej siostry co prawda nie A4 ale tez audi dzwoniłem do Rogala ale jakos dziwnym trafem nie mogłem sie do niego dodzwonic zawsze auta robiłem u Marka Staszewskiego, na forum wszyscy chwalili Rogala wiec postanowiłem do niego zajechac ale niestety telefonia komórkowa pokrzyżowała te plany i pojechałem do MT oto co wyszło: http://www.postimage.org/image.php?v=Pq27wTki][/url] za wszelkiego rodzaju uwagi na temat wykresu bede szczerze zobowiazany pozdrawiam T
spanky Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 mi sie nie podoba ... dojebane momentu przy 1900 rpm ... nie wiem dlaczego ale czasami wlasnie wykresy MT sa wlasnie takie ... ten strzal niutona z samego dolu taki niepotrzebny .. mozna by go bylo troszke opoznic i przesunac budzac delikatniej i pozniej sprezarke [taka benzynowa charakterystyka ] to i jazda w zime i na mokrym bedzie latwiejsza a i dwumas mialby lzej ... ale ja sie tam nie znam ...
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 dokładnie , tak jak napisał Maciek... na początku kox a później .... :gwizdanie: , można było troszkę inaczej poprowadzić ten moment
domjenick Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ...widzialem juz plynniejsze rozlozenie momentu-a jest mozliwosc korekty?-szkoda kregow szyjnych siostry...
marewel Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 nie wiem dlaczego ale czasami wlasnie wykresy MT sa wlasnie takie ... Bo nie chce się poślęczeć nad softem
Dev Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 w listopadzie robiłem w MT passata AWX-a i wykres wygladał troche inaczej nie było tego uderzenia a i moment był inaczej rozłożony w tym A3 pięć razy zmieniany był soft i to co wyszło wydaje sie być najlepsze osobiście praca i cały ten silnik nie specjalnie mi sie podoba zuzycie paliwa spadło o 0.7l/100km
zdeniu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 teraz chyba wykresik będzie lepiej widoczny
Patrox Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Przebieg momentu jest jak najbardziej poprawny. Ten strzał na poczatku wynika z błedu pomiarowego na hamowni. Gdyby auto było schamowane na 5 biegu turbo stabilniej by napompowało i nie byloby tego cycka. BTW coś nie do końca z tym autkiem musi byc sprawne bo takie autka jesli trafi sie dobry egzemparz wychodzą w po sofcie nawet na 185ps i 385Nm, przecietnie robi sie około 180Ps
Dev Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 nie chodziło tutaj o duże przyrosty miało być bezpiecznie i zużycie miało spaść co też sie stało
Rekomendowane odpowiedzi