seba55 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Witam mam pytanie jaki moze byc powod ruszajacego sie lewarka ?? dodam ze poduszka pod skrzynia nowa lemforder biegi wchodza dosc plynnie lekkie chaczenie bez zgrzytu na 3 biegu ale nie zawsze .. najlepiej widac to na 4 biegu ale na 3 jak i na 5 i 6 podobnie jest tak samo czuc ze cos ciagnie ten lewarek przy minimalnym dodawaniu gazu i odpuszczaniu... Filmik....
dami8705 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 mam to samo tylko z drugim biegiem. Pod lewarkiem wymienilem osadzenie lewarka i dalej to samo. Lekko haczy dwojka gdy silnik jest zimny. Jak sie rozgrzeje to juz nie
seba55 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 U mnie najbardziej widoczne jest na 4 biegu.. i z tego co widac to dosc mocno sie rusza i to strasznie denerwuje... 1
kamil-vag Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jest podwieszony temat o drganiach lewarka itd... Trzeba wymienić osadzenie jabłka i najlepiej same jabłko, odbojniki gumowe osadzenia, oraz zestaw naprawczy drążka przy skrzyni... Zawartość dodana 26 minutes later
seba55 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dzieki wiecej pytan brak konkretna odpowiedz zaczne od cięgna zmiany biegów/ przegub kulowy przy skrzyni jak za duzo nie da pojde dalej z tematem Dziex
dami8705 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ja wymieniłem osadzenie jabłka ale nic się nie zmieniło... dodam że mam skrzywienie 5 i krzyżak przy skrzyni. Zamiennikow drazka brak a luzu dużego tam nie ma
Rekomendowane odpowiedzi