reikeb Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2019 W dniu 26.01.2019 o 17:20, H4mm3R napisał: Ooo całkiem sympatyczne podaj ich parametry i jaka cena ? Może na pw
reikeb Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Opublikowano 13 Lutego 2019 Siema Telet felg powoli ogarniam, na zimę 18 cali które pewnie dotrze do mnie jakoś w przyszłym tygodniu, teraz muszę kupić do nich opony, macie jakiś konkretny model do polecenia w przystępnych pieniążkach ? I odnośnie rozmiaru wyszło mi że na 18 cali przy szerokości 225 powinna być opona 45 , dobrze wyszło ? Teraz mam 225/50/R17. Na lato szukam 19, mam kilka wizji miedzy innymi coś ala vosseny ale ciągle myślę bo nie wiem czy dobrze siądą przy małej glebie jak ja mam.
tomekhxc Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 15 godzin temu, reikeb napisał: Na lato szukam 19, mam kilka wizji miedzy innymi coś ala vosseny ale ciągle myślę bo nie wiem czy dobrze siądą przy małej glebie jak ja mam. Kupisz ciekawe koło to i ochota na gwint przyjdzie 1
reikeb Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Opublikowano 14 Lutego 2019 7 godzin temu, tomekhxc napisał: Kupisz ciekawe koło to i ochota na gwint przyjdzie Hahaha jest to całkiem możliwe choć rok temu wsadzałem nowy zawias s-line więc trochę szkoda, ale czas pokarze
Tomeks Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 Gdybym nie miał ADS już dawno wsadzałbym gwint,a tak to szkoda mi,bo często z tego korzystam
kamelus_ Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 2 godziny temu, Tomeks napisał: Gdybym nie miał ADS już dawno wsadzałbym gwint,a tak to szkoda mi,bo często z tego korzystam ADS nie ma nic do rzeczy. Pytanie czy masz aktywne zawieszenie
kamelus_ Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 Co ma ADS do gwintu? ADS zależnie od wyposażenia może sterować różnymi rzeczami w aucie. Wydechem skrzynią, układem kierowniczym, zawieszeniem itp. Samo posiadanie ADS nie świadczy o tym że w Twoim egzemplarzu są te rzeczy. Rozumiem że nie zakładasz gwintu bo uważaszasz że mając ADS masz aktywne zawieszenie i nie chcesz z tego rezygnować? Pytanie czy faktycznie je masz. Ja kupując nowe auto od razu wiedziałem że wleci gwint i dlatego mimo że kupiłem ADS to aktywnego zawieszenia celowo nie brałem.
Tomeks Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 46 minut temu, kamelus_ napisał: Co ma ADS do gwintu? ADS zależnie od wyposażenia może sterować różnymi rzeczami w aucie. Wydechem skrzynią, układem kierowniczym, zawieszeniem itp. Samo posiadanie ADS nie świadczy o tym że w Twoim egzemplarzu są te rzeczy. Rozumiem że nie zakładasz gwintu bo uważaszasz że mając ADS masz aktywne zawieszenie i nie chcesz z tego rezygnować? Pytanie czy faktycznie je masz. Ja kupując nowe auto od razu wiedziałem że wleci gwint i dlatego mimo że kupiłem ADS to aktywnego zawieszenia celowo nie brałem. Skoro pisze,ze nie chce rezygnować z ADS na rzecz gwintu,to chyba logiczne,ze mam aktywne... 1
reikeb Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Opublikowano 15 Lutego 2019 22 godziny temu, Tomeks napisał: Gdybym nie miał ADS już dawno wsadzałbym gwint,a tak to szkoda mi,bo często z tego korzystam Ads fajna sprawa Będę myślał, narazie ogarniam koła Nie mogę też za nisko zjechać bo już przycieram za każdym razem jak wjeżdżam do garażu
reikeb Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Opublikowano 16 Lutego 2019 Siema, dziś pogoda dopisał więc ogarnąłem auto po zimie ceramika się dobrze trzyma Do tego mała podyfikacja suba oraz wpadły dynamiczne kierunki Tak w przerwie przy poszukiwaniu nowych walców xD Tzn na zimę już prawie mam teraz szukam opon a na lato ciągle myślę...
reikeb Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Opublikowano 19 Lutego 2019 Dziś dotarł kolejny element układanki Nie ma jak to zmieniać zimówki w trakcie zimy na zime xD Nowe opony i koła, może uda mi się w tygodniu założyć na felge opony i w weekend przy dobrych wiatrach kolejne podejście pod montaż zacisków xD Mam nadzieję że tym razem przeszczep się przyjmie
Tomeks Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 Ładniutki wzór wybrałeś,jedne z niewielu ori felg,które mi się podobają
reikeb Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Opublikowano 19 Lutego 2019 42 minuty temu, Tomeks napisał: Ładniutki wzór wybrałeś,jedne z niewielu ori felg,które mi się podobają A dziękuję Na sedanie jak patrzyłem wygląda kozacko, mam nadzieję że w avancie też da radę:D Zimę mam ogarniętą, też walka jeszcze trwa z jakimś fajnym kołem na lato. 35 minut temu, Udała30 napisał: Ładne ? jakie parametry? Dzięki 18/8.5/ et 29 opona pod długich rozmyśleniach 245/40 , mam nadzieję że nie będę narzekał na taką zimówkę
Korton555 Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) 11 godzin temu, reikeb napisał: To chyba identyko jak moje, tyle ze na allroad Edytowane 20 Lutego 2019 przez Korton555
Gibons Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 12 godzin temu, reikeb napisał: A dziękuję Na sedanie jak patrzyłem wygląda kozacko, mam nadzieję że w avancie też da radę:D Zimę mam ogarniętą, też walka jeszcze trwa z jakimś fajnym kołem na lato. Dzięki 18/8.5/ et 29 opona pod długich rozmyśleniach 245/40 , mam nadzieję że nie będę narzekał na taką zimówkę Opona idealna na tą felgę same felgi też ładne też jestem zdania że jeden z lepszych wzorów w 18stce.
MaciekPL Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 44 minuty temu, Gibons napisał: Opona idealna na tą felgę same felgi też ładne też jestem zdania że jeden z lepszych wzorów w 18stce. Może być idealna a nie musi. Zależy jak wypadają te fuldy. Pod te parametry 235 było by bezpieczniej. Sam mam takie u siebie na zimie przy 245 conti i lekko wystają. Chociaż kolega tutaj już pokazywał na jakich wystających kołach jeździł więc pewnie nie będzie dla niego problemu ?
Gibons Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 12 minut temu, MaciekPL napisał: Może być idealna a nie musi. Zależy jak wypadają te fuldy. Pod te parametry 235 było by bezpieczniej. Sam mam takie u siebie na zimie przy 245 conti i lekko wystają. Chociaż kolega tutaj już pokazywał na jakich wystających kołach jeździł więc pewnie nie będzie dla niego problemu ? Opona oponie nie równa wiadomo. Ja miałem ten sam rozmiar na dwóch oponach i nic nie wystawalo.
MaciekPL Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 4 minuty temu, Gibons napisał: Opona oponie nie równa wiadomo. Ja miałem ten sam rozmiar na dwóch oponach i nic nie wystawalo. Przy 8.5j et29?
Rekomendowane odpowiedzi