Gibons Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 24 minuty temu, MaciekPL napisał: Przy 8.5j et29? Przy tej samej feldze.
reikeb Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Opublikowano 20 Lutego 2019 8 godzin temu, Korton555 napisał: To chyba identyko jak moje, tyle ze na allroad Dokładnie tak ten sam wzór 5 godzin temu, Gibons napisał: Opona idealna na tą felgę same felgi też ładne też jestem zdania że jeden z lepszych wzorów w 18stce. Też mi się spodobał więc postanowiłem go nabyć mam nadzieję że będę zadowolony z tej szerokości opony choć mocno wałczyłem żeby kupić 225/45 ale zdecydowałem sie na takie jakie producent zaleca 5 godzin temu, MaciekPL napisał: Może być idealna a nie musi. Zależy jak wypadają te fuldy. Pod te parametry 235 było by bezpieczniej. Sam mam takie u siebie na zimie przy 245 conti i lekko wystają. Chociaż kolega tutaj już pokazywał na jakich wystających kołach jeździł więc pewnie nie będzie dla niego problemu ? Oj tam, wystawały delikatnie zobaczymy jak te Fuldy będą wyglądać na feldze, jestem dobrej myśli
reikeb Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Opublikowano 21 Lutego 2019 Dziś udało mi się ogarnąć nowe koła zimowe Zdjęcie na szybko bo aura za oknem słaba więc wybaczcie Generalnie fakt że opona , oponie nie równa , na tych zimowych Fuldy felga jest na równo z nadkolem z przodu i nic nie wystaje praktycznie, wiec jest git W wolnej chwili i jak będzie pogoda zrobię foto z bliska jakieś sensowne 1
Korton555 Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 Pokaz zdjęcie koła przedniego, chciałbym zobaczyć jak hamulec z a6/a7 się prezentuje z ta felgą
reikeb Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Opublikowano 22 Lutego 2019 21 godzin temu, Korton555 napisał: Pokaz zdjęcie koła przedniego, chciałbym zobaczyć jak hamulec z a6/a7 się prezentuje z ta felgą Jak tylko tam zawitają to nie omieszkam zrobić zdjęcia niestety mów nadworny mechanik powiedział że jest zmęczony po całym tygodniu i nie chce mu sie bawić w tuningi xD Więc pewnie jakoś w przyszłym tygodniu jak dobrze pójdzie zawitają hamulce.
Dev Opublikowano 22 Lutego 2019 Opublikowano 22 Lutego 2019 5 godzin temu, reikeb napisał: Jak tylko tam zawitają to nie omieszkam zrobić zdjęcia niestety mów nadworny mechanik powiedział że jest zmęczony po całym tygodniu i nie chce mu sie bawić w tuningi xD Więc pewnie jakoś w przyszłym tygodniu jak dobrze pójdzie zawitają hamulce. leń, 30 minut zabawy i dwa piwa
reikeb Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Opublikowano 23 Lutego 2019 8 godzin temu, Dev napisał: leń, 30 minut zabawy i dwa piwa Wkurzył się trochę po ostatnim jak założył zacisk z jednej strony i okazało się że koła nie wchodzą i znowu trzeba było przekładać
reikeb Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Opublikowano 23 Lutego 2019 Wolny weekend więc standardowo trzeba trochę pomodzić Dziś ogarnąłem blendy z tyłu b&q oraz lekko wygłuszyłem drzwi, nawet trochę lepiej gra tył dzięki temu ? Do tego wrzucam zdjęcia z profilu jak koła zimowe siadły.
MaciekPL Opublikowano 23 Lutego 2019 Opublikowano 23 Lutego 2019 Specjalnie boczki ściągales do zmiany blend czy przy okazji wygłuszenia? ?
Dev Opublikowano 23 Lutego 2019 Opublikowano 23 Lutego 2019 7 godzin temu, reikeb napisał: Wkurzył się trochę po ostatnim jak założył zacisk z jednej strony i okazało się że koła nie wchodzą i znowu trzeba było przekładać Za darmo tego nie robi 1
reikeb Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Opublikowano 23 Lutego 2019 3 godziny temu, MaciekPL napisał: Specjalnie boczki ściągales do zmiany blend czy przy okazji wygłuszenia? ? Przy okazji wygłuszyłem a ile to roboty boczki zdjąć 2 godziny temu, Dev napisał: Za darmo tego nie robi No też tak uważam ale on zawsze nie wie jak mnie liczyć, bo nie chce robić tego w warsztacie więc walczymy u mnie w garażu zwykle.
MaciekPL Opublikowano 23 Lutego 2019 Opublikowano 23 Lutego 2019 44 minuty temu, reikeb napisał: Przy okazji wygłuszyłem a ile to roboty boczki zdjąć No też tak uważam ale on zawsze nie wie jak mnie liczyć, bo nie chce robić tego w warsztacie więc walczymy u mnie w garażu zwykle. Hmm do samych blend nie potrzeba boczkow ściągać.. Jakiś idiota kiedyś na forum napisał że trzeba boczki ściągać i przy każdej wymianie każdy ściąga boczek. Ja sam już 4 osoba powiedziałem że bez ściągania idzie i tak zrobili. Wystarczy blende podważyć płaskim śrubokrętem lub czymś innym, ładnie schodzi przy czym nic nie niszczymy :D. Przy przednich drzwiach aby wymienić ten trójkąt, trzeba boczek zdjąć. Do reszty nie ?. To tak dla innych którzy chcą sobie również zmienić Uważam za forum jest do przekazywania prawidłowych informacji, trzeba sobie ułatwiać a nie utrudniać :)) 1
reikeb Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Opublikowano 23 Lutego 2019 W sumie masz rację ale jest szansa że coś się urwie, przynajmniej ja mam do tego talent dla tego zdjąłem i przy okazji wygłuszyłem lekko drzwi i boczek pianką Ale przydatna informacja dla potomnych
reikeb Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Z okazji tłustego czwartku dotarły oponki na lato Teraz jeszcze koła i można otwierać letni sezon Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez reikeb 1
HOLMATRO Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 Ale śmieszny wymiar opony pytanie co za fela teraz pod to wskoczy ja raczej jestem za kupnem najpierw felgi, a potem dobraniem pod to opony. Chyba, ze masz już felgę na która chorujesz i będzie taka, jakiej chcesz
Gibons Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 1 godzinę temu, HOLMATRO napisał: Ale śmieszny wymiar opony pytanie co za fela teraz pod to wskoczy ja raczej jestem za kupnem najpierw felgi, a potem dobraniem pod to opony. Chyba, ze masz już felgę na która chorujesz i będzie taka, jakiej chcesz Połowa forum na takich wymiarach jeździ w b8
HOLMATRO Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 12 minut temu, Gibons napisał: Połowa forum na takich wymiarach jeździ w b8 Wiem o tym, chodzi mi o to ze wpadł gruby hebel, ma być grube koło, a ta połowa z tą guma zazwyczaj ma felgi przeciętne. Poprostu Markowi kibicuje i się zastanawiam jak to wyjdzie
Gibons Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 6 minut temu, HOLMATRO napisał: Wiem o tym, chodzi mi o to ze wpadł gruby hebel, ma być grube koło, a ta połowa z tą guma zazwyczaj ma felgi przeciętne. Poprostu Markowi kibicuje i się zastanawiam jak to wyjdzie Mam taki sam hebel i ten sam rozmiar opony tylko 20cali
HOLMATRO Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 16 minut temu, Gibons napisał: Mam taki sam hebel i ten sam rozmiar opony tylko 20cali Szerokość ?
Gibons Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, HOLMATRO napisał: Szerokość ? 8.5 Edytowane 1 Marca 2019 przez Gibons
Rekomendowane odpowiedzi